Zdravim chcel by som sa tu "vyrozpravat". Moj zivot neni zrovna taky aky by sem chcel kedze nemam moc kamosov, nikdy som nemal babu a jedine tak spoluzakov mam dobrych ale co ked oni byvaju aj 50km odo mna. U nas na dedine je n dost ludi v mojom veku 17+- ale mna taketo kamaractva nebavia ze sa setko toci len kolem fajcena a chlastania neviem sa bavit nikde nechodim som hanblivy a stranim sa miestam kde je vela ludi citim tam uzkost. Dost ma to stve ze v mojom veku sa nemam s kym bavit u nas v triede ma pomaly kazdy chalan babu ci je skaredy alebo "model" je to jedno aj mi poveda ze nech nejaku babu oslovim lenze ja sem kar hanblivy aj ked v spolocenste ludi ktorych poznam sa radim ako hlava "svorky" oni ma tak povazuju je so mnou zabava som otvoreny novim veciam ale som fakt uzavrety do seba. To je setko co sem chcel snad si to nekdo precita, prajem pekny zvysok dna.
Uzavrety
Takže kontakt s nimi je náročný, ale nie nemožný. A tí, čo bývajú bližšie a môžete sa stretávať tak si nerozumiete záujmovo, nechápeš ich trávenie voľného času. Tak premýšľam, že hovoríš, čo ťa nebaví, čo je potom to, čo máš rád, čo ťa baví? Ako tráviš ty svoj voľný čas?
Spoznal som ich zo skoly teda su to moji spoluzaci lenze oni byvaju daleko odomna rakze kontakt s nimi je tazky ale aj ti co su blizsie co poznam tak to je len cigareta a alkohol neviem pochopit aky to ma vyznam ozrat sa pod obraz bozi ja si tiez dam vino pivo ale to len tak na chut proste nebavi ma to kazdy den kazdu noc sediet v bare a opyjat sa
Ahoj Jonys. Vidím, že nie si spokojný so situáciou, aká u teba teraz nastala. Chýba ti niekto blízky. No na základe toho, čo píšeš, medzi ľuďmi, ktorých poznáš to je inak. Vtedy je s tebou zábava a si otvorený novým veciam. Tak premýšľam, že ak je to u ľudí, ktorých poznáš už dlhšie inak, tak ako si sa spoznal s nimi?
Ja sem pisal ze oni ma povazuju za hlavu skupiny ne ze ja sa povazujem ja nemam na to ani sebavedomie ale nech si myslia co chcu je mi to jedno
Aj si si prečítal, čo si napísal? Ty uzavretá "hlava svorky".