Prestal som jesť mäso, o čo prichádza moje telo ?

Severka

Ako mi zistili HIT tak som sa začala vyhýbať aj mäsu. Pokiaľ nie je čerstvé tak sa ho ani nedotknem. Ale bravčové mi vôbec nechýba. Hovädzie som nejedla a na obede v škôlke, na základke a na s strednej - bravčové a hovädzie. A raz som bola až tak hladná, že som zjedla aj hovädzie. Bolo mi zle od žalúdka. Doma sme mali každú nedeľu bravčové - nenávidela som to. Samé mäso tohto typu. Bolo mi s toho zle. Kuracie len občas ale aj to v malom množstve, rybacie tiež občas. Ale vegetarián nie som. Proste mám z mäsa strach čo mi to urobí po skomzumovaní s organizmom.

Kraličie, jahňacie, kozie a hydinové. A z bravčového - panenka a karé. A všetko mäso v čerstvom stave. Inak prechádzam na vegetariánsku stravu.

Mesačný princ

A to viete, že šalát cíti rovnakú bolesť, ako tá kravička, keď ho likvidujú?

Aj rastliny cítia bolesť.

Skôr by si sa mal spýtať o čo prichádza tvoj mozog a či si načisto neosprostel :D

Je úplne jedno čo ješ. v oboch prípadoch zabíjať živý organizmus, ktorý cíti!

A látky sú aj v infúziách a tabletkách. Poprípade nejedz nič a napichni si infúzku :D

simka111

Ja nejem mäso asi rok a pol..tiez z etickych dôvodov a kôli zdraviu.... jasne niekto povie ze mäso zo zvierata ktore je chovane doma je zdrave...ale tu prichadza na rad prvy dôvod....
Železo sa da ziskat z melasy, cvikly, roibosu atd..
Bielkoviny napr.fazula a ine strukoviny, mliecne vyrobky( aj ked to tiez neni slava konzumovat)
Urcite nieje pravda, ze bez masa sa neda zit.