Ako zacat znova zit ?

Príspevok v téme: Ako zacat znova zit ?
Pudddinggg

Ahojte, potrebovala by som poradit..ako zacat zad zit ako plnohodnoty clovek a nie prezivat zo dna na den...Som strasne unavena z celeho zivota, pritom ho mam este cely pred sebou.
Dlhe obdobir som uzivala antidepresiva a mam pocit ze mi znicili osobnost. Teraz som na udrziavacej davke, aby som neupadla do este vacsich depresii...
Neznasam svoj zivot, vsetko mi pripada take ciernobiele a citim totalny nezaujem o nic. Nedokazem sa do nicoho prinutit, cele dni som zavreta doma, nepracujem ani nestudujem kvoli mojmu zdr.stavu, kazdy den je rovnaky a nechut zit stale stupa. Chyba mi iskra, radost z niecoho a proste roky letia a ja sa nikam nehybem. Kazdy okolo napreduje a ja sa citim uz jak chodiaca mrtvola.
Chcela by som vsetko zmenit od zakladov, no ako ? Ako najst v sebe aspon kusok motivacie, chuti do niecoho sa pustit ?

Tomas12345

Odpoved je jednoducha. Viera v Boha. Ale nie slabá viera kedy veris len preto ze chces verit, ale silná viera v Boha kedy veris preto lebo naozaj veris tomu že tomu comu veris je pravda. Ja som dakedy tiez mal depresie lebo som bol chory, bez kamaratov , bez frajerky, nic sa mi nedarilo . Síce aj teraz som tazko chorí , mavam srdcove arytmie, nemam kamaratov a ani frajerku le napriek tomu som velmi stastny lebo mam silnu vieru v Boha a o svojej viere som sa pocas zivota presvedcil na 100 % ! Tazko sa to vyjadruje slovami je to krasny pocit , kedy je clovek stale stastny a nepotrebuje ziadne materialne veci ku stastiu .Moj mail je tomas55555@centrum.cz napis a mozme pokecat :)))

Kynie

Je niečo, čo ťa baví resp. bavilo? Alebo inak povedané, kedy si sa cítila šťastná? Máš nejakých priateľov?

ehm

Je mi veľmi ľúto, že zažívaš také obdobie. Žiaľ, neviem ti poradiť. Mne pomohli lieky, teraz fungujem fajn. Veľmi ti prajem, aby sa ti vrátil život so všetkou radosťou a šťastím.