Ahojte. Môj život je na nič. Už rok som stále smutná, mám problémy so sebapoškodzovaním, nemám priateľov a v škole sa mi nedarí. Niekedy by som najradšej skočila z okna. . Všetky zvieratá čo som mala mi niekto zabil. Snažím sa usmievať a neplakať ale to neide. Nedokážem rozprávať na verejnosti(lepšie povedané na odpovedi pred učiteľom). Stále som vystresovaná z malých vecí. Všetko sa mi zrúca a stále čekám na šťastie ale to jednoducho ide preč. Stále je to horšie a horšie. Nedokážem sa tešiť. Nechcem tu hovoriť aký mám hrozný život ale chcela by som vedieť čo by ste robili na mojom mieste.
Smútok.
Ja som to mal podobne ako ty. Mal som srdcove arytmie , nemal kamaratov, bolo mi zle kazdy den. Vyliecila ma viera v Boha. Ked zacnes verit silno v Boha naozaj uprimne tak uvidis ze ziadne materialne veci ti nebudu robit nestastia. Ja síce v sucasnosti trpim srdcovymi chorobami , nemam kamaratov a ani frajerku ale napriek tomu som velmi velmi stastny a to vdaka mojej silnej viere v Boha . Tá mi dáva velmi velké štastie nadej a zmysel v zivote. To treba zazit :) Napis mi na mail tomas55555@centrum.cz mozme pokecat :)))