Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intriganka

Príspevok v téme: Intriganka
lucia4

Mala som dve kamaratky ktore sa kamaratia navzajom, no malokedy sme vsetky spolu. Zistila som dost neprijemnu vec, to ze ta jedna tu druhu odhovara od priatelstva somnou a sucasne ju v spolocnosti zosmiesnuje a rozprava o nej trapne vtipy. Ta druha o tom nevie a aj keby jej to clovek povedal, ona je taka, ze by tomu neverila. Ide o to, ze ta intriganka zatiahla do istej situacie aj mna bez mojho vedomia navyse nastupila do firmy kde pracujem kde sa chce zviditelnit a zacala aj tam sirit rozne famy a veci ktore niesu pravdive ale aj tak ohrozuje moje miesto. Ma zmysel ju kryt nadalej u tej kamaratky. Mam jej povedat po tom vsetkom pravdu, alebo mam prerusit kontakt aj s tou druhou, kedze je nastavena proti mne a uprednostnuje intriganku?

a_dr1a

Kasli na obe. Ta druha raz casom sama pride na to, aku zmyju mala pri sebe a keby si jej aj vypravala alebo ini ludia o tej intriganke pravdu, tak by ti a vam - neverila.
Sama sa musi totiz pri nej popalit a sklamat, aby uverila pochopila, co je zac.
A snaz sa chranit flek a upevnit si svoje miesto v praci. Si tam dlhsie. Ona je zrejme v skusobnej dobe. Si tam dlhsie, mas tam vybudovane meno kontakty poziciu. Ak ti mozem poradit. Zlikviduj ju a zbav sa jej. Lebo zakratko to ona urobi s tebou. Taketo idu totiz za svojim cez mrtvoly