Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Keď jeden chce, ale druhý nie...

Príspevok v téme: Keď jeden chce, ale druhý nie...
Levandula95

Ahojte, predstavte si, že máte 24 rokov a máte 5 ročný vzťah. A z toho 2 roky už spolu aj bývate. Všetko je úplne idealne, s partnerom si rozumiete, plánujete spoločnú budúcnosť... Zrazu dostanete možnosť ísť pracovať do cca 500km vzdialeného mesta, mimo SR. Osloví Vás tá ponúka aj to mesto Vás veľmi láka. Ale keď o tom poviete partnerovi, ten s Vami ísť nechce. Podotýkam, že čo sa týka práce, ako IT-čkar a človek s výbornou angličtinou by nemal problém si tam tiež nájsť dobrú prácu. Navrhla som aj možnosť, že by za mnou mohol prísť neskôr, ale on o tom nechce ani počuť. On chce zostať tu, ale nebráni mne odísť.. že to môžem kľudne skúsiť... A ja som teraz na vážkach... Bol by to môj splnený sen, čo sa kariéry týka, ale na druhú stranu sa bojím, že by ten vzťah už nebol ono.. On je pre mňa úplne ideálny partner čo sa čohokoľvek týka, žiaľ v tejto jednej veci sme sa nezhodli... Čo by ste robili vy?

Superspace

Urcite chod za svojimi snami... Este nemate zavazky, ktore by ta "brzdili" v rozlete a plneni snov. Si mlada, mas sen, vies ako si ho splnit. Tuto moznost nema kazdy. A chalan? Pride iny,lepsi... Si predstav situaciu. Ostanes tu na SK s terajsim chalanom...Budete viest standardny slovensky zivot

WHISPER

no možno ty máš pocit že je pre teba ideálny partner ale asi ty pre neho ideálna nebudeš.... ked radsej ostane hniť tu na SVK, akoby mal odísť s teou do zahraničia kde by ako IT zarobil minimálne 2x tolko čo tu...

takže jednoznačne si tú šancu nenechaj ujsť, lebo sa už nikdy opakovať nebude....
s frajerom sa možno o rok, dva rozídete a ty si budeš potom hlavu byť o stenu že si bola sprostá...

ono to preverí vašu lásku, ak nejaka je a nie je to už len o zvyku..
moja kolegyna bývalá fungovala 7 rokov! s manželom tak, že sa videli iba cez vikendy, on pracoval v BA čo je 300km od nás...
no kedže ona zdravotná sestra bez problemov si našla prácu v BA a lepšie platenú...

takže vyskúšaj...

Mesačný princ

Je to v podstate skúška vzťahu.

Ak ho vymeníš za kariéru, tak ten vzťah je ti ľahostajný. Aj keď to tak momentálne nevidíš.

podlamna

Choď. Keď to váš vzťah nevydrží, nevyriešite to alebo sa potom zhorší, tak aspoň neprídeš o miesto. Vyplýva z toho to, že by váš vzťah nevydržal ani tak. Druhá možnosť je, že nakoniec príde za tebou alebo niečo vymyslíte a budeš mať obe.