studium prava na UK-externe

PravoUKBA

Aj ja som sa hlásila min rok externe na právo na UK. Avsak, som si to rozmyslela. Kedze štúdium je aj v piatky od rana a nemozem si davat kazdy druhy piatok cely den dovolenku v robote. A dalsia vec, 7rokov studovat, to je dooost

niki3511

Ahojte, takze je studium prava externe na UK podla vas zvladnutelne? Ja som si teraz poslala prihlasku, popri praci mam relativne dostatok casu na ucenie. Kolko casu ste zhruba venovali uceniu sa na skusky? Viem, ze je to individualne, ale zaujimal by ma pohlad niekoho kto tam uz chodil :)

pavel y

ukulela, vylíž mi prdel.

Nie, chodil som v piatok a sobotu, ako je už nižšie spomenuté. Štúdium práva je pomerne jednoduché, dalo by sa povedať, že tento odbor je vhodný pre všetkých, ktorí nechcú nad knihami presedieť celý deň. Všetci kamaráti ju hravo zvládli, hoci je pravda, že na mňa ako premianta ročníka nemál nikto :-)

judrka

a nieje taka skola ktora sa studuje vyhradne iba po vikendoch? :-( cez tyzden som v praci zavalena robotou a som tam na vsetko sama :-( neviem ako y som to vedela sklbit dokopy....

Qwerty

Cau, ja sa tento rok hlasim na UK pravo externe. Do skoly sa chodi piatok-sobota, dakych 10hod. Daj mi tvoj email a mozme si napisat :)

judrka

a chodil si len cez vikendy do skoly? ja hladam vyslovene skolu kde sa chodi len cez vikend nemozem cez tyzden moc chybat..

pavel y

Ja som externe popri práci študoval na dvoch univerzitách, pričom jedná z nich bola práve UK. Zvladal som to s prehľadom, v podstate bez toho, aby som sa štúdiu venoval vo svojom voľnom čase.