Bol niekto z vas na regresnej terapii??

Standak

Bol som 2x a nic, vsetko je bez zaruky, nik vam peniaze nevrati...snaha bola, pani a druhy raz pan si financne pomohli a ja som odisiel sklamany. Vraj treba skusat viac krat, jasne, vzdy zaplatis a vysledok je pre teba neisty, ale oni si pridu na svoje. Skratka, mozno to niekomu pomoze, do mna sa nedostali.Treba, aby mali dobre referencie, ale skus , ked si myslis, ze ti to pomoze.

tigrica112

Tomas42 a vybavilo sa ti niečo na tej terapií vlastne ? Ono dosť záleži od terapeuta,... Niekto píše, že je to strata času, niekto je tým celoživotne poznačený ( v zlom) a niekomu to pomohlo vyriešiť neriešiteľne problémy...Uvidím do, ktorej kategórie sa zaradím ja :)

Tomas42

ja som este davnejsie skusil tuto metodu, a teda uprimne netreba mat velke ocakavania, na papieri to mozno vyzera oslobodzujuco, ale moja skusenost je uplne opacna, pocitila to len moja penazenka, ziadne zmeny som na sebe neregistroval, sice som bol len raz, ale urcite by som sa k tomu uz viac nevratil..

tigrica112

Toto ma tiež zaujíma. Som objednaná na regresku budúci mesiac, mám o tom rozčítanú knížku a prekukané asi všetky fóra na nete :D Vyzerá to ako naozaj osvobodzujúca metóda :)