Som si zacala vsimat na svojom priatelovi, ze ked sa spolu rozpravame on sa na mna nepozrie..sme spolu uz nejaky ten cas, 6 rokov, ale sedime na lavicke bavime sa a on sa poze,ra vsade mozne len nie na mna. ved ked sa s niekym rozpravam tak mu venujem pohlad nie? O to viac ak ide o partnera..hlboke pohlady,usmevy.to vobec uz nezazivam..
Kamoska hovorila, ze ak sa partner nechce pozriet druhemu do oci tak nieje uprimny,ale nechcem hned sudit. No vsimla som si,kedysi pred rokmi lkukal mi do oci aspon par minut, hlboke pohlady, laskave, a teraz sa na mna pozrie sekundu , vtisne kratky boztek a to je cele, pri intimnostiach to iste.
Ked som ho minule na prechadzke ,krasny zapad slnka bol zastavila, ze nech si oddychneme, postavili sme sa pred seba a on uhybal pohladom, zacal kecat o inom, a som sa spytala,ci nevydrzi ani minutu sa mi pozerat do oci, nedokazal to, a zmenil temu ,siel dalej, o com potom to je ?Nudi ho to, nebavi so mnou,ci ma uz nemiluje,a,lebo ma inu?? Nedokaze ma ani dlho bozkavat a pozerat sa do oci pritom, co sa s nim deje ?Chyba mi to a tiez sa bojim, ze nieco utajuje. Zeny, je to normalne? Alebo uz mam paranoju?
partner sa mi nevie pozerať do očí
*po prečítaní príspevku* tak to s ním musíš rozobrať viac. Povedz mu, že ťa to trápi, aak má niečo na srdci tak nech to povie radšej teraz ako by sa on a aj teba ďalej trápil.
*po prečítaní príspevku* tak to s ním musíš rozobrať viac. Povedz mu, že ťa to trápi, aak má niečo na srdci tak nech to povie radšej teraz ako by sa on a aj teba ďalej trápil.
Sa to spýtaj jeho, nie? My nevieme prečo sa ti nepozrie do očí a takto tu môžeme len konšpirovať.
Ak sa nevie pozriet do oci, tak je bloknuty. Co a ako dalej nemozem povedat.
práve toho sa bojím, prečo to tak je, nechápem, ako sa môže takto správať ?a trvá to už veľmi dlho, aj viac než rok. Predtým som si to neuvedomovala,nevšimla, ale teraz to vnímam naplno najmä posledný rok, začína mi to vadiť. Veď predsa keď ma balil a prvé roky bol ku mne taký, že ma aj dlhšie bozkával a dokázal sa mi dlho dívať do očí. Neviem si teraz vysvetliť zmenu jeho správania, a keď som ho na to upozornila slušne, že nech m ito povie, o čo ide, stíchol,povedal, že nič, znervoznil, obrátil tému a nič som sa nedozvedela. Akoby nemal "čas", zaľúbené sa na mna pozerať do očí, aj minútu- dve, vychutnávať moje oči.
kedysi básnil o mojich očiach, aké sú krásne,ale nechce sa mi do nich dívať(!)
Preto sa strašne bojím toho, PREČO, lebo viem, že spravil asi niečo zlé, za čo sa hanbí pozrieť mi do očí. Chcem zistiť čo toje, kedže s tým nemal rpoblém predtým, prečo teraz ?Čo spravil? Kedysi sa rozplýval nad mojimi očami, že aké ich mám hlboké, nádherné, anjelské, okná do duše, a teraz? Ani sa poriadne do nich nepozrie, uhýba pohľadom, aj na prechádzke to robí,keď sa zastavíme aby sme si vychutnali západ slnka vo dvojke, nejde mu to, nevydrží to ani dve sekundy. O čo tu ide ?Mám pocit, že to niečím zlým zaváňa. Nepotrebujem, aby na MŃa zbožne hľadel sto hodín ako zaľúbený puberťák,ale keď nikde nikoho, tvrdí,že ma ľúbi, sami sme tam, západ slnka, romantika ako vyšitá, a on uhýba, a nepozrie sa mi ani na minútu do očí.
Všetci,čo ma poznajú, hovoria, že mám nádherné oči, úplne sú z nich namäkko, aj muži aj ženy...a on sa do nich ani nepozrie :(:(:(
Som z toho smutná , a zaroveň aj zmatená, ale on mi to nehodlá povedať. Dokonca som mu aj povedala, že vieš,ako mi to chýba, Milanko? keď sa mi ani do očí nepozrieš? BOl ticho.
Asi spravil niečo za čo sa ti hanbí pozrieť do očí mala by sa s ním o tom porozprávať nech vieš čo je vo veci