baby co mate pekne dlhe vlasy prosim poradte mi ako ste sa k nim dopracovali.ako casto sa davate strihat,ci pouzivate nejake specialne kury, alebo nejake vyzivove doplnky dakujem
krasne vlasy
(vitaminy na vlasy tiez pomozu, napr vyrobok Mega vitamins for hair,
Najdes na Google.sk pod:
doplnky, vitaminy na vlasy
Tiez zmes Skin, hair,nails
Stare osvecene je pouzivanie vajecneho zltku ako samponu (alebo spolu so samponom) a zmyt vlasy silnym cajom z listov zihlavy.
skus vyskusat rada palmolive s olivovym extraktom a tiez tu zltu od gliss kur
no ked ces dlhe vlasy pekne a zdrave treba do nich investovat raz za 5 tyzdnov kadernicke chodim na biolage co je kura na vlasy, po kazdom umyti treba kondicioner na dlhe vlasy to je samozrejmost, ale aj masky =) inak pouzivam len sampony z kadernictva l´oreal alebo aj tie biolage su velmi dobre =) dost narocne financne ale stoji to za to =) ked pozeram ako maju niektore holky vystrihane helmy na hlave =((( no co ja viem je to take nezenske tak dufam zeee ti narastu krasne =))
ahoj piavana,
no ja ti mozem poradit, aby si si sa hlavne o svoje vlasy starala, dobre sampony ma gliss kur,ja osobne to tiez pouzivam, alebo herbal shampo,regeneracnu masku od gliss kur pouzivam tiez, a obcas sa davam podstrihnut, a netreba si vlasy moc casto fenovat, iba v nutnych pripadoch, lebo to velmi nici a vysusuje vlasy. Asi iba tolko ti mozem poradit ak ti to pomoze. Pa :-)