krasne vlasy

RNG

(vitaminy na vlasy tiez pomozu, napr vyrobok Mega vitamins for hair,
Najdes na Google.sk pod:
doplnky, vitaminy na vlasy
Tiez zmes Skin, hair,nails

RNG

Stare osvecene je pouzivanie vajecneho zltku ako samponu (alebo spolu so samponom) a zmyt vlasy silnym cajom z listov zihlavy.

kikatt

no ked ces dlhe vlasy pekne a zdrave treba do nich investovat raz za 5 tyzdnov kadernicke chodim na biolage co je kura na vlasy, po kazdom umyti treba kondicioner na dlhe vlasy to je samozrejmost, ale aj masky =) inak pouzivam len sampony z kadernictva l´oreal alebo aj tie biolage su velmi dobre =) dost narocne financne ale stoji to za to =) ked pozeram ako maju niektore holky vystrihane helmy na hlave =((( no co ja viem je to take nezenske tak dufam zeee ti narastu krasne =))

natalka261

a snaz sa samozrejme aj zdravo jest, to je tiez dolezite, a snaz sa pouzivat viac masky a nie kondicionery, masky su ucinnejsie. Pa

natalka261

ahoj piavana,
no ja ti mozem poradit, aby si si sa hlavne o svoje vlasy starala, dobre sampony ma gliss kur,ja osobne to tiez pouzivam, alebo herbal shampo,regeneracnu masku od gliss kur pouzivam tiez, a obcas sa davam podstrihnut, a netreba si vlasy moc casto fenovat, iba v nutnych pripadoch, lebo to velmi nici a vysusuje vlasy. Asi iba tolko ti mozem poradit ak ti to pomoze. Pa :-)