Fes zaujimava vec, fakt som take nieco este nepocula. Mna by zaujimalo ci take nieco sa neda vyrobit aj v domacich podmienkach s pouzitim bahna alebo ilu.
Marika, ja si tiez kupujem v sibircanke modru hlinu, ale chcem sa podelit niecim inym. V maji som bola u znamych na altaji a tam mi spravili v jednom salone kupel v bahne (modry il). Na chrbte som mala akne od 17 rokov (mam 22) a ten kupel bol uzasny. Ono mi to uplne ako keby stiahlo a vysusilo. Potom po vykupani tam este lezis asi hodinku a cistia ti chrbat a telo takou hubkou. Proste bomba. Skoda ze u nas nic take nie je.
Ahoj, ja si kupujem modru hlinu na sibircanke. Poradila mi to znama, ktora si ju pravidelne tiez tam kupovala. Najprv som si myslela, ze to jeden z dalsich kremov, ale mne to velmi vycistilo akne na chrbate a v dekolte. Rozhodne doporucujem ak mate problematicku plet s akne a pupacikmi)
U nas mame ine bahno asi)))) ale teraz seriozne, mate s tym dobre skusenosti? Ja to vobec nepoznam, myslite ze to moze zabrat, mam dost vyhadzany chrbat a dekolte.