Ahojte, prosím potrebujem súrne pomoc. Už dávnejšie sa mi na pravom líci urobila podkozna vyrážka. Neriešila som ju, myslela som ze mi po čase zmizne, ale keď som ju už tam mala 2 týždne tak ma to začalo hnevať. A tak som si ju včera nasilu pokúšala vytlačiť a to som nemala robiť. Najprv to nešlo ale po čase sa mi odlúpila vrchná vrstva pokožky. A potom mi z toho po stlačení šla krv a biela, priesvitná tekutina ako voda. A teraz mam na líci veľký červený fľak ako keby som spadla a zodrela si pokožku. Mám to aj zapálené a boli to. Ale už to mám suché. Prosím co si nato mam dat? Pomôže mi gafrova mast s ichtamolom?
Zapálené akné
Dala som si na to gafrovú masť a po 5 minútach som mala mokré celé líco, vyťahuje to von
Nabuduce si treba kupit sterilnu ihlu, pockat, kym uvidis vrchol vyrazky/ vriedku ( nemusi byt biela hlavicka) napichnut presne do vrcholu. Ak dostanes von vsetko, vyrazka sa uz nezapali, ale ak ti vnutri zostane "zaklad", tak aj po zahojeni sa ti moze na tom istom mieste tvar opat zapalit. Po vpichu si nezoderies taku velku cast koze okolo. Inak, ak si nechces mechanicky poskodit kozu, tak na zatvorene zapalene vyrazky pomaha a celkom zmensi opuch Efaclar AI, a ked uz mas tvar rozbombardovanu, tak treba cakat, kym sa zahoji. Odporucam nieco s antibiotikami...erytromycinivy lieh. Gafrova mast s ichtamolom by mala vytiahnut hnis...
Mne gafrova masť pomáha
Neviem či to tá masť ešte nezhorší