Neospravedlnené hodiny ?

Príspevok v téme: Neospravedlnené hodiny ?
Anetka17

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či sa dávajú neospravedlnené hodiny za to, že neprídem do školy v ten týždeň, keď sa dáva koncoročné vysvedčenie ? Prídem až na posledný deň.
Keď nebudem mať pečiatku od doktora.
Môžem mať vymeškané hodiny v ten týždeň ?
Chcem ten posledný týždeň niekam ísť a nie som si istá tými hodinami.

Som na strednej (neviem či na tom záleží).

Kycera

Anetka,
všetko záleží od toho, kedy na vašej škole bude klasifikačná porada. Dochádzka sa do triednej knihy zapisuje aj posledný týždeň školského roka.
Neodporúčam Ti svojvoľné vymeškávanie školy. Učitelia sú všelijakí. Takí, kt. používajú vulgarizmy, pomstychtiví, ale aj slušní.
Pokiaľ viem ja, z vyučovania Ťa môže uvoľniť triedny učiteľ, riaditeľ školy, aj rodič. Každý z nich na odlišný počet dní. Vtedy nemáš NEospravedlnené hodiny. Zisti si to a radšej to rieš takto.

erik1234

Treba napisat ziadost o uvolnenie, vymysli si, ze idete s rodicmi na dovolenku, len treba napisat tu ziadost, u nas na skole tak chodili viaceri na dovolenky, lebo je to vtedy lacnejsie a ziadny problem s tym nebol ked uz boli uzavrete znamky, len treba dat vediet skor triednemu ucitelovi aby si odovzdala ucebnice a dostala vysvedcenie popredu, pripadne niekedy cez prazdniny by si si pon sla

Clairik

Stačí ak odovzdáš staré knihy a prevezmeš nové, potom si tam už zbytočne. Aspoň u nas na SS to tak bolo. Za tie dni sme hrali karty, alebo sa nudili v telocvični, alebo boli na pc, alebo nas brali po "akože výletoch" typu centrum mesta, ZOO a kade čo. Tak som rok čo rok ostávala doma a prišla až na vysvedčenie. A vôbec sa to neriešilo, maximálne tak sa ťa spýtajú kde si bola čo si robila

pavel y

Tak pedagogickí pracovnici za 600-800 € musia každé ráno 5 dní v týždni vstávať, opravovať stovky písomiek, snažia sa vám do tých sprostých hláv niečo "natlcť" aj keď mate problém na ritiach obsedieť 45 minút, musia riešiť vaše rôzné prietupky, ale vy im nie ste schopní preukázať ani štipku úcty tým, že im namiesto chlastania, chatovania a podobných hovadín, na ktoré máte počas letných prázdnin kopu času, pomôžete s upratovaním tried, počítaním učebníc a pod. Mali by ste sa hanbiť !

Pokiaľ nie si na strednej škole prváčka a teda nie si v 10. ročníku povinnej školskej dochádzky, si tam dobrovolne a môžeš štúdium kedykoľvek ukončiť. Ja by som ti neospravedlnil ani minútu...

bulima

Je to možné sa vypýtať,vysvedčenia su už spravene.Posledný týždeň sa aj tak upratuje.Dones od rodičov idete na doviolenku-ide to

netreba

Väčšinou sa absencie za posledný týždeň na školách vôbec neriešia, lebo je uzavretá dochádzka a nebudú kvôli tomu prepisovať vysvedčenia.

Buki

Mala by si mat neospravedlnene pokial ich nemas ospravedlnene, pochopitelne XD Realita ale je ina. Ja som mal dobre znamky a na konci roka som sa s kamaratom vzdy ulievali a nik to neriesil. No iny kraj iny mrav, na kazdej skole inak kazdy ucitel rozhoduje individualne. takze ty musis vediet. Napr ja som mal spoluziaka fetaka co nevedel co zo sebou, drzi, doniesol vytlacenu peciatku od lekara, cca 25 krat zecsenu ako original, vytlacenu na nejakej smiesnej tlaciarni ze bolo vidiet pixely a ucitelka sa len pousmiala, triedna z druhej triedy zase takmer nechala vylucit zo skoly utiahnuteho chlapca co mal zjavne psychycke problemy lebo nebol jeden den v skole a daval jej falosnu osravedlnenku, aj ked pokial viem, tak vseliakym fasistom im kludne ospravedlnila. Takze asi tak. Ty musis vediet. Ale po spravnosti ti to samozrejme neospravedlni.

ehm

Samozrejme, školská dochádzka je až do konca júna. Je jedno, či vymeškáš hodiny trebárs v januári alebo v júni.