ahojte
na leto by som si chcel nájsť brigádu. No naskytla sa len možnosť práce na 3 smeny (čo sa mi moc za tie peniaze nechce) a zasa inde mi dajú vedieť až tesne pred prázdninami. Čiže mám na výber buď povedať tejto ponuke nie a čakať na tú druhú do konca júna s rizikom že nič nebude alebo to zobrať a chodiť aj na nočné. Priatelke sa to nepáči, že chce mať spoločné leto a ak to zoberiem tak nech s ňou na leto nepočítam, že si urobí vlastný plán. Ale zasa (a plne to chápem) mi rodičia dali podmienku že mi auto požičajú len ak budem mať brigádu. Ja to beriem ale priatelka nie...a keď som jej povedal že potom nebudem mať auto tak že jej to nevadí....no lenže poznám ju a bojím sa toho že jej prasknú z toho nervy a ja budem ešte aj lutovať že som nešiel na brigádu, aspoň by som peniaze mal. Ani nebudem mocť utrácať v lete ani nič. Mne osobne to zasa nevadí, ja proste aj kebyže mám plno peňazí na útratu tak mi veľa ostáva, nemám velkú spotrebu. Lenže ona chce po výletoch a podobne, tak vážne mám pochybnosti o tom že to bude v pohode keď nikam nebudeme chodiť. Poraďte prosím čo by ste robili vy?
brigáda a vzťah
si brigadnik, vzdy mozes odist.. ano ono mozno to nie je uplne fer, ale mozes odist hoc kedy