Muži vs. ženský plač

Príspevok v téme: Muži vs. ženský plač
Anezka333

Čo by ste robili v takejto situácii? Stane sa mi, že začnem občas plakať, niekedy som smutná pre niečo (nerobím to často). Stáva sa mi to hlavne pred menštruáciou – my ženy to občas poznáme, len tak potrebujeme utešiť, poláskať ;). Moj partner to nechápe, vraví mi, že ho vydieram plačom. Keď vidí, že neprestávam (namiesto toho, aby ma objal, bol pri mne, utešil ma), tak sa zdvihne s tým, že odchádza a mňa to ešte viac rozosmutní. Pri tom viem, že ma miluje, len v tomto momente mám pocit, že nie. Zažili ste podobnú situáciu, ak áno, ako ste zareagovali?

Waterlilies

Ja plačem pred menzesom uplne bežne :) za hocičo. Za to že presolím polievku, za to že celý deň nemám náladu na nič, za to že mi drahý zrovna niečo necitlivo povie...proste som taký typ. Niektoré trieskajú dverami, iné vrieskajú, na dalšie to vplyv nemá. A ja plačem... na začiatku tiež výtky že je to vydieranie, čo sa preboha deje, silno to chcel riešit, čo také mi povedal že revem, ale teraz, už ako mi vidí slzy v očiach alebo som bez nálady sám vie "lasenka budeš mať červenú že? Chudiatkooo" a pomojká ma. Robí si zo mňa srandu a rozveselí tým aj mňa. Dva trikrát som mu to povedala otvorene, nech to nerieši, že červenú budem mať a naučil sa, deň-dva a je pokoj....

destiny

Jeej to je pekne rambo. Kiez by boli vsetci muzi taki ohladuplni a vsimavi. Vidno, ze ti na partnerke zalezi.
Musi to byt vynimocna zena, ked ma takeho vynimocneho muza.

Biela Kobra

Na internete jeden čas koloval obrázok - šikovnejší si ho isto nájdu. Na obrázku bol na kuchynskom stolíku položený balíček vložiek, čokoláda, ibalgin a DVD s nejakým romantickým filmom. A k tomu bol priložený lístoček: "Išiel som s kamarátmi na ryby. Ľúbim ťa."

Neriešiteľné veci proste netreba riešiť. A keď už, tak s noblesou.

rambo

Viem uz presne kedy to dostane a uz mam po ruke jej oblubene sladkosti. Snazim sa byt k nej viac vsimavy a laskavy. Vela sme o tom rozpravali a presne do bodky mi povedala co preziva,ake ma pocity,ako to vplyva na jej spravanie. Vazi si ma za to viacej.

rambo

Mozno ma z minulosti zlu skusenost,kedy ho nejaka zena naozaj citovo vydierala cez plac. Vsetko je o komunikacii. Menstruacia je nieco,co maloktori muzi chapu. Skus mu mozno aj najst nejake clanky alebo su aj knihy pre muzov,aby pochopil co sa deje so zenou v tomto obdobi. Mne takato kniha velmi pomohla pochopit vela veci.

pms

je to uplne normalne... ja sa zas den pred tym ako to dostanem rozchadzam... zo zaciatku to moj partner riesil... po case prestal..
proste sa rano zobudim a poviem mu, mam taky pocit, ze to nefunguje... a on uz presne vie co sa bude diat.. da mi pusu a povie... laska pobavime sa o tom zajtra ... a odide..
a keby som sa rozrevala spravi presne to iste.. a vies co... ja som mu za to vdacna, lebo by sme sa inak zbytocne piplali v mojich hormonalnych naladach co nikomu nejak netreba..

na druhy den uz to mam a uz som uplne ina a svet je krasny.. tak naco tomu venovat viac pozornosti

Frederika93

Mesačný princ a aj všetci chlapi, uvedomte si, že žena nie je rozcitlivena počas menzesu, ale PRED ním.. takže to čo si napísal ty je čistý bullshit ;) pekný deň...

Mesačný princ

priznávam, že je to pre mňa jedna veľká neznáma.

Určite očakávaš mnohé a ak to partner neplní je ti ešte horšie, ale skús sa vcítiť do jeho kože.

Je to to isté, ako zdvihnutá doska na záchode, nemožnosť robiť viac vecí naraz alebo niečo úplne iné, čo robia muži a ženy nevedia pochopiť, že to je tak :D

A úprimne, ak nejakej žene trvá menzes 2 - 3 týždne a je tie 3 týždne rozcitlivená a plačlivá, tak je to na nervy celý mesiac takto fungovať.
Nič v zlom