Ahojte.Prečo zdraželo maslo a nie sú akcie naň keď je lepšie?
Maslo je lepšie ako margarín ale drahšie
Mesačný za milony a miliardrokov nič nevieme, nič sme sa nenaučili a všetko čo sme vdeli zabudli, ale bu´dme veselí.Ale na Mesiaci ani to nie je
reťazce sa môžu teraz potrhať akciami na maslo.. sú to ale také "akcie" že čím menšie maslo tým drahšie ho predávajú.. keď si listujem letáky www.letakomat.sk tak pomaly v každom nájdem veľkú akciu na maslo.. o chvíľu ho už aj v Jysku budú predávať pri matracoch.. vysoké ceny sa podľa mňa držia aj pre to, že ho ľudia kupujú vo veľkých množstvách akoby sa malo prestať vyrábať
Už ani maslo nie je maslo.
Aj Lip..v alebo R.jo alebo iné značky sú už umelé. Netopia sa tak, ako by sa obyčajné maslo malo...Kupujem maslo vždy, neznášam tie nátierky a umelé náhrady. Ale zmenilo sa aj maslo a už to maslo nie je.
Ináč ak zmeníte jednu molekulu v nátierkovom masle, tak je z neho plast.
Kdeze, ja kupujem liptov za 1,65 / 250g... vo velkomeste. Masla sa nemiesaju, povedz mi jedno. Slovenske firmy urcite neriskuju, a nemiesaju s rastlinnymi tukmi.
Levmilk, milkagro, liptov, koliba, Tami, urcite nebudu riedit. Treba kupovat slovenske masla, nie polske.
Tak už teraz vo vačších mestach je 250 g za 2 e-pred tým mali akcie aj za 1 e-behom štvť roka. Myslím že buď na platy-zisk to ide alebo alebo robia akcie a sponzorstvo preľudí-a čo ostatní?
Margaríny už miešajú z maslom-vyrobme si ho.
Su rozne margariny, niektore uz dost vylepsili (osobne ich ale nejem, ale viem to, ze margariny tie rastlinne masla sa dost vylepsili)... osobne som ale tiez za maslo. Maslo zas tak nepodrazelo za posledne roky.
Neviem odkial si, ja kupujem s Konradu. Kedysi tam byvalo Levmilk za 5 eur/kg, teraz uz zmizlo ale je tam stale Liptov za 6,50. V inych obchodoch stoji vacsinou 10... treba vediet kde kupovat.
Akcie na maslo su prakticky stale niekde v tych velkych clankoch. Nad 7 eur/kg nekupuj. Teraz bola akcia v Bille na liptov, a bolo za 6/kg... liptov je asi najlepsie z tych co su v beznych obchodoch.
Doma jeme len maslo, to ako chuti a zapacha margarin je nieco strasne..nechapem jak si ho niekto natrie v hrubej vrstve...
Nie tak dávno bolo horšie...!
...opýtaj sa kompetentných.