Ahojte,
Chcem sa Vas nieco opytat. Pisala som si s jednym chalanom cez unternet. Rozumeli sme si, posielal mi svoje fotky, videjka kadejake a neboli to kratke spravy, ale dlhe. Bola som rada ze mi niekto pise pacil sa mi.
Prisiel potom ten den kwdy sme sa mali stretnut. A stretli sme sa. Samozrejme bola som kus nesvoja a nervozna a to hadam vsetci, ved mat stretko s niekym kto sa vam praci je kus mensi stres. No ake to bolo? Nuz nie take ako na nete ale ani zse nebolo to hrozne. Neviem. Ale teraz mi az tak casto nepise. Tie spravy niesu take rozpisane ako boli predtym. Ani mi neposiela fotky, uz nic. Myslite ze uz nema zaujem? Alebo sa ho mam na to ooytat? Neviem som kus nervozna s toho, le ked mi nepise, ja mu nebudem vypisovat, aby si nemyslel o mne ze po nom idem. Prosim baby co si o tom myslite vy?
Stretnutie
No písala som mu a napisal mi že už 2 dni je bez nejakej Helenky a ja že čo? Si zadany? A on že nie ale citi nejky záväzok voči nej. Tak som pochopila že asi nic s toho. Netrapi ma to vobev nie. Skôr cítim úľavu, že to tak skončilo. Len ma trápi to, že nikdy sa mi to nepodari. A ked stretnem niekoho, kto sa mi páči, tak je zadany. Čo už.
Opýtaj sa ho, možno ti nemôže písať, lebo je chorý v nemocnici po operácii. Alebo má nejaký iný problém, kvôli ktorému vypadol... ak ti na ňom záleží, tak to musíš zistiť. ak ti na ňom nezáleží, tak nie, môžeš ho nechať plávať. Však je to jasné, nie?
Neboj... raz to výde a ootom to tak uz bude furt, :-)
hmm-hmm:
No je tu este nieco ze je z veeelmi daleko. Ja ked som isla za nim, tak 4 hodiny tam a 4 spat. Velmi unavne ale to mi by az tak nevadilo. Skor to ze zqs mi to nevyslo. Ano zas. A ked sme este spolu neboli pisal mi aj 10 sprav kadeco a teraz ledva jednu. Neviem co sa stalo. Ked sme sa lucili tak normalne sme sa odzravili cav cav a isla som. Vcera mi pisal, lebo som chcela vediet co sa deje. Napisal mi ze bol z byvalkou. Tak neviem ci sa dali do kopy alebo nie. Ani ma to az tak nestve. Skor to ze nikdy mi to nevyjde. Ked sa mam s niekym stretnut takto cez internet vzdy sa to pokasle. Asi to tak ma byt. Ale mrzi ma to ze to dopadko tak.
Ked ste sa rozisli po stretku, co ste si povedali, s akym zaverom ste sa rozisli. to predsa musis vediet. Navrhol ti dalej kontakt? On sa zmenil po stretku a ty si zostala rovnaka? Opytaj sa ho, ze preco ti uz nepise, ale nejakym inym sposobom najprv - napriklad sa odmlč ty. ako zareaguje. a budes to vediet uplne presne.