Bola som u psychiatričky, lebo som už nezvládala svoj život. Nikde som nechodila, mala som zo všetkého strach, neskutočne uzkosti. A doktorka mi predpísala nejake AD, ale stale rozmýšlam, či ich mam uživať a či to ma zmysel dalej ťahať. Dosť sa toho bojim. Je tu niekto, kto ich užíva a ako zmenili vaš zivot - k lepšiemu, ale to ešte viac pokašlali? dakujem
Zivot s AD
Martina vidím, že so situáciou, v ktorej si sa ocitla si nebola spokojná a podnikla si niečo preto, aby sa to zmenilo, čo je super. Vidím ale, že si pre to niečo urobila, no teraz premýšľaš, či to má zmysel. Máš z AD obavy a preto zvažuješ, či to má zmysel ich začať užívať. Z čoho tieto tvoje obavy pramenia? Ja s nimi osobné skúsenosti nemám, no viem, že ozaj zaberajú. Nemusia vždy hneď prvé, ktoré ti lekár predpíše. Je to vysoko individuálne, ale ak ti nesadnú, je možnosť ich zmeniť a nastaviť na lepšiu liečbu. Viac informácií ti ale určite poskytne lekár.
Pomohlo. A veľmi. Samozrejme, že sa musíš aj sama snažiť, bez toho to nejde, ale ak si na tom naozaj zle, bez liekov to asi tiež nezvládneš. A keď sa odlepíš od najhoršieho, lieky obmedzíš a potom vysadíš. Držím ti palce, určite to zvládneš!
to uz by som si dala radsej marihuanu, ta je aspon zdrava
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
ja sa dnes bavila s jednym, ktory na svojej hlupej doktorke pekne zaraba, bo si nechava predpisovat svinstva, ktore nebere a "predava" inym
ja mu fandim, bo len obycajny idiot by cosi takeho zral a este si to pochvaloval, nikto iny
ahoj ja beriem uz take tri mesiace, tiez som ich nechcela brat, ale pomohlo sa mi to postavit na nohy, i ked treba ist hlavne na terapiu popri AD , cim sa to vlastne zacalo u teba ? ...ak chces blizsie si mozme popisat na mail