Poprosím o tipy niekoho komu sa stalo niečo podobné s vlasmi. Moja prirodzená farba je velmi špinavá blond,taká myšacia. Chodila som ku kaderníčke a nafarbila mi ich na krásnu zlatú blond. Cca každe 3-4 mesiace som chodila na odfarbovanie korienkov. Moje vlasy boli krásne,husté, akoby neboli vobec poškodené. Neuzlovali sa, neštiepili, nelámali. Mne však preplo a kúpila som si farbu a velmi silým peroxidom lebo som chcela biely blond. Tá farba neuveritelne smrdela. Po 25 minútach som ju zmyla a moje vlasy mali otrasnu farbu a velmi ich to poškodilp. Odvtedy mám problém normálne sa učesať, vlasy sa strašne sukujú a lámu sa. Sú úplne všade popadané. Nakúpila som si šampóny a masky na poškodené vlasy. Ale je mi jasné,že to nezabere. Čo by ste mi poradili? Nejaké výživove doplnky, alebo čo? Sú oslabené a krehké ako páperie. Už som sa dala ostrihať ale nejak sa to teda nezlepšilo.
Vlasy ako páperie po farbení
no proste do*je*bala si to... ako aj ja :-D mne preplo a chcela som byť blond.. kazde 2tyzdne super blond na gebulu :-D vlasy mi vypadali..resp. vylámali sa... to iste čaka aj teba... jedine ostrihať...
ked si chodila ku kaderničke... tak nechápem prečo si sa jej nezdoverila ze chceš iný odtieň?? v kadernictve maju profesionalne farby ktore nie su take drasticke..
a chemiou zničene vlasy chemiou neopravíš...
zbytočne vyhodene penaize zas na masky..
kup si ricinovy, kokosovy olej + slnečenicovy maš isto doma ...
zohrej v mikrovlnke toto trio a vmasiruj do pokožky hlavy + končeky..
nechaj 1-2hod. posobiť...
ja už takto niekolko rokov + zihlavova voda striedam s lopuchovou,
vlasy umyvam zihlavovym alebo brezovym samponom obycajnym..
a REVALID tbl..
to im pomože z vnutra, lokálne.. vyživiť ich od korienkov...
no budu musieť isť dole.. postupne... ako aj mne šli... najprv z pol chrbta som mala vlasy po plecia ostrihane, no znicene boli cele, takže,... musela som chodiť podstrihavať.. a sakra ich vyživovať...
dnes mam do pol chrbta čoskoro po pás huste kučerave a sakra sa o ne starám...