Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s alkoholom

Príspevok v téme: Problem s alkoholom
honzake

Dobrý den, chcel by som sa opýtať na vaš nazor. Trpim už rokmy sociálnou fóbiou a riešim to alkoholom. Uzivam ho len vtedy, ked musim niečo podpísať alebo isť k zubarovi, pohar by som v ruke určite neudržal z tejto fobii, tak si radšej niečo dam. Dosť ma trapy trasenie ruk a bušenie srdca. Inak alkohol vôbec nemusim, dam si ho možno 2-3 krat týždenne 1,5 dc pred nejakou udalostou, ktoru musim podstúpiť. Ako sa pozerate na takého človeka ako ja? Rozmyšlal som, že by som navštiivil aj psychiatra, ale ked som videl na nete vedlajšie učinky AD, tak ma nejako prešla chuť. Ako to riešiť. Ja si inak zijem celkom v pohode, kontakt s ludmy mi nevadi, chodiť do obchodu, rozpravať sa atd, ale ked mam niečo pred nimi robiť podpisať sa, niečo podať, tak sa roztrasiem.

ehm

a o "vedľajších účinkoch" alkoholu si nečítal? Myslím, že máš problém, ktorý si zatiaľ neuvedomuješ. Alkohol nikdy nikomu dlhodobo nepomohol. Pozor naň!!

Tomas12345

Možno by ti pomohla psychoterapia. Inak alkohol nepi lebo to ti sposobi len busenie srdca a nic pozitivne. Proti uzkosti odporucam uzivat guajacuran je nenavykovy a krasne ukludnuje.Napis my ked tak na mail tomas55555@centrum.cz popis tvoje problemy a budem sa ti snazit poradit.

Cliattsi

Ahoj, ja mam tiez soc. fobiu, ale alkoholom som to nikdy neskusil. Vyskusaj si kupit od firmy Naděje Rozchodnica ruzova - je to tinktura z pucikov tej bylinky. Uzivaj to pravidelne, tak ako je to tam napisane a aspon po 5 dnoch by si mal vidiet ten rozduiel. Stoji to ale 6 eur. Mne to pomohlo znizit socialnu fobiu. Ak to vyskusas, daj mi prosim ta vediet na mail. Diky. Zabera to aj na depresiu. Zaoberam sa soc. fobiou a pricinami jej vzniku. :-)