Prečo ma miluje keď som otrasná?

Príspevok v téme: Prečo ma miluje keď som otrasná?
Fcbook

Prečo ma miluje alebo miluje ma? Sa cez net poznáme už od decembra a prvy raz sme sa stretli v aprili ja som sa zamilovala a podla toho co pise tak aj on. Na druhom stretku to uz islo, dotykal sa ma napr skusal ci som stekliva objimal ma aj za ruku ma chcel drzat aj pusu ale toho som sa bála. Tvrdí mi ze ma miluje, som jeho štvrté dievča, jeho bývalé ho podviedli ale proste boli nádherné a ja... ja vyzerám hrozne. Nikto ma nikdy nechcel a kazdy sa mi smeje. On mi tvrdi ze som pekná ale ja proste niesom tak prečo to hovorí a prečo chce so mnou chodit? Kvoli spravaniu tiez pochybujem lebo sme sa dost casto hadavali ale to uz je za nami. Mame obaja 18. Nikdy okrem neho ma nikto neobjal citila som sa tak super ake vzdy ma zoziera ten pocit ze ako moze byt s takou špatou ako som ja :( zožiera ma to kazdu sekundu a ja viem že o dva tyzdne ked sa stretneme tak to musím ukoncit lebo nemozem dovolit aby mal taku skaredu babu. Ked to uvidia jeho kamosi si viem predstavit tie reči. Už to dal aj na fb ze sme vo vztahu fakt nechapem to. Že by z lutosti?

lLily

tomu sa hovori obrateny narcizmus - putat pozornost ponizovanim sa

on je pravdepodobne narcista, cize si obaja potrebujete cosi dokazovat - ty ho zneuzivas na zvysovanie ti sebavedomia a on po tych 4, ktore ho odkopli nedokaze byt sam, cize z nudze cnost a teba nebolo tazke zbalit

Fcbook

Pomocnica dakujem je to povzbudivé ale aj tak neviem..
Tak som vychudnutá bohuzial nedokazem pribrat 45kg 163cm.. nemam prsia ani zadok, mam vacsi nos, celkovo niečo strašné aká som. A ked som videla dievcata ktore mal on. Velke prsia, zadok, tvár ako modelka, husté vlasy, moje su riedke. Nikdy to nepochopím ako moze byt so mnou. Sice uz dlho nebudeme ale je to zvlastne ze o mna vobec niekto niekedy zakopol. A este krivé zuby ktore mám ...

pomocnica

Fcbook-Vidí v tebe viac, ako vidíš ty sama. Myslím, že ťa ľúbi takú, aká si...ale ty to nedokážeš pochopiť...kašli na všetkých tých sráčov, čo ti zničili časy základky...ako vieš, že si nemala niečo, čo im chýbalo a preto ťa šikanovali?
Porozprávaj sa s ním otvorene a spýtaj sa ho, prečo je s tebou. Nedodávaj nič o tom, že ty si ,,škaredá,, a on je krásny. Proste sa ho to opýtaj a keď ti dá odpoveď, ktorá ťa uspokojí, tak je to chlap, ktorého už nemusíš stretnúť...Tak prosím ťa neprepásni príležitosť.
Prečo si nedokážete uvedomiť, že ste pekné také aké ste..viem, mne sa to hovorí, ale pochopte to... väčšinou keď vy samé nie ste so sebou spokojné, tak nebudú ani ostatní..ale tento je! Ceň si to. Prosím. Neutekaj hneď. Nie je to potrebné. Urobil niečo zlé? Nie. Ty si len neveríš. Všetko je to v tvojej hlave. Nevyberaj si odchod(=útek). S každou tvojou chybičkou..si presne taká, aká si mala byť. Buď taká a váž si, že SI(!) a máš k tomu chalana, ktorý si ťa takú cení, ale ty si nedokážeš oceniť to, že si ťa cení a nedokážeš to prijať či pochopiť.
Veľa šťastia a neutekaj. Útek nie je východisko.

Fcbook

Vyberam si odchod, nemala som ist do vztahu a uz nikdy nepojdem lenze on je tak nadherny... a ja taká špatná ved celu zakladku ma šikanovali pre vzhlad...

Mocca

My zeny si svojimi mindrakmi dokazeme rozbit stastie, odohnat lasku, odmietnut vsetko, co nam niekto chce uprimne dat. A to je asi aj tvoj pripad. Myslim, ze pocas zivota sa to da odnaucit, ale dovtedy ... Katastrofa. Bud mindraky odhod, alebo vztah. Vyber si.