Ahojte . Potrebujem radu . Spoznala som jedného chalana ešte minuly rok absolútne som nevedela že budeme kamaráti zo začiatku len kolegovuci jedna z kolegýň bola aj jeho priateľka . Poznali sme sa dlhšie ale ja som ju nemusela už dávno . Proste sme si nesadli ale samozrejme sme si to niako nepovedali len sme sa zdravili . Po čase s tým chalanom som sa začala častejšie stretávať chodiť na diskotéky a pod ... samozrejme na tajno po čase sme sa opili a skoro k niečomu došlo ale ja som odolala lebo mal frajerku ale samozrejme raz sme boli piť šli do vírivky no a viete si to predstaviť ... po čase sme v tom pokračovali (aj keď mat priateľku ) ale už to medzi nimi nebolo vraj dosť dlho dobre (mi tvrdil ) po čase sme sa do seba zaľúbili .. aj sa jej priznal že má Ľubi (teda to mi tvrdil ) potom sa rozišli . Raz spolu boli u och spoločnej kamarátky on tam zaspal a ona sa opila zobudí sa na to ako ho šla fajčiť . No odsunul ju . Už to trvalo Niaky ten čas ten nás "vzťah " a potom spolu zas niečo mali . Aj keď spolu už nechodili . Ale nijako má odmekcil a ja som mu odpustila . ale najhoršie je že oni sú stále kamaráti . V podstate niekto nemôže vedieť že sme spolu lebo by to vraj nebolo dobre . Teraz už je tomu 8 mesiacov a bývala sa po 6 mesiacoch po rozchode začala vyhrážať že keby somnou niečo má tak dá zabije . A ja zas nechcem aby koli tomu naozaj niekto prišiel o život za to že by sa zverejnil nás vzťah . Je to ťažké . Čo mám robiť ? Lebo je pravda že má to dosť obmedzuje . Keďže nikto nemôže vedieť že sa stretávame stretávame sa na tajno a keď chcem za ním prísť do roboty tak nemôžem lebo čo keď príde henta . Zas bude peklo ... čo mám robiť ? Mám mu dať ultimátum alebo to skončiť ? Slebo prežiť ?
Priatelova EX sa mi vyhraza vrazdou
Toto je všetko len nie láska :) To je celé čo ti k tomu napíšem. Si v tom dobrovoľne, čiže v tom budeš ďalej pokračovať alebo nie :)
Kto s kym co ma?
Kto sa komu vyhraza?
Kym sa docitala tema mam vtom nejasno uplne o com sa tu vlastne toci?
Mesacny princ :D "co je vela..." to sa už dávno nehovorí :D viď video
m.youtube.com
ludom uz poriadne vyhrava