Bolesť pri pohlavnom styku

Príspevok v téme: Bolesť pri pohlavnom styku
Lulika245

Ahojte mám taký gynekologický problémik.. v prvom rade chcem samozrejme upozorniť že nechcem aby ste mi tu diagnostikovali chorobu ale len sa podelili o skúsenosti.
Takže k veci a na rovinu :)
Pri pohlavnom styku, takmer každom ma pichá na pravo v podbrušku.. hlavne keď priatel ide hlbšie.. je to také tupé, neznesitelné a hlavne veeeeelmi bolestivé pichanie. Ani neviem ako to opísať.. ako keby som tam "dole" mala niečo, čo tam byť nemá a priatel mi do toho naráža a vtedy to pichne. Včera som dokonca chytala krče z podbruška až ku konečníku.. trvá to tak pár mesiacov.. mám 23 rokov.. otázka prečo som nešla ešte k doktorovi.. odpoveď úprimne sama neviem ale už dlho sa tam chystám..
Ďalšia vec teda že priatel ho nemá až tak velkého aby ma to takto bolelo :D..
Preto píšem sem či náhodou nemá s tým niektorá skísenosť.. ďakujem za každú normálnu odpoveď a radu.

tweetie

Ja som to tiez zazila a to nemyslim len na ten 1xkrat s nim, ale i tie jeho dalsie pokusy, kt. by som nenazvala ako milovanie, ale skor jeho masturbacia v mojej vagine, proste on si vzdy spravil dobre a ja som to nejako vydrzala z casu na cas cez bolest. K lekarke som nesla, kedze teraz uz byvaly sa nasledne vyfarbil, cize do toho 1x bol dlhodobo mily, pozorny, proste fajn, a teda potom obrat o 180 stupnov a zacal sa spravat ako idiot a mna povazoval skor za vec, kto mu patrila a mohol ju vyuzivat podla jeho potreby. A rozchodom uz take nemusim zazivat, tak preto som ani neriesila lekarku (okrem toho jeho cvicenie v posteli mi skor pripadalo, ze to co si odkukal na nete, chce skusat v realite, bezohladu nato, ze na nete tam vidi platenu herecku, kt. ide zrejme za tie prachy s usmevom a s hranim orgazmu i cez bolest). Len to neznamena, ze ti radim rozchod (pre mna to vdaka jeho obratenemu spravaniu bolo jednoduchsie riesenie, ako sa snazit o hladanie kompromisu, beztak to bol cisty egoista, cize pochybujem, ze by sme dospeli k nejakemu kompromisu).
Kludne sa mozes zastavit u gynekologa, aspon na 100% vylucis problem u teba a budes vediet, ze je to presne, ako pisala tusim Lilinka25. Cize urcite najst kompromis s partnerom pri milovani. To ze chlapi nieco vidia v porne, kde sa zrejme tie herecky tvaria nadsene, tak to neznamena, ze zenam to fakt robi dobre. Viem, ze v tom case, co som to v tichosti trpela pri tom byvalom, a teda myslela som si, ze asi ja tam mam nejaky problem (vsak jedine skusenosti iba s nim), tak som sa akurat docitala k rieseniu predstierat orgazmus, ze zeny to robia vo velkom, aby ich partner uz skoncil. Kedze nemyslim, ze toto je to spravne riesenie, tak ak je super a mas ho rada, tak sa porozpravajte a hladajte sposob, aby ste si uzili obaja (len to si vyzaduje i partnerovu spolupracu, aspon uvidis, ci ta ma rad, alebo mysli len na seba :) ).

livinka25

a co tak, ze ti naraza na maternicu a to ,ta boli? ved to je prirodzene,to aj ja mam....
nemusi hadam ist daleko ako v porne ci ? nech sa milujete tak,aby vam to obom bolo po chuti...nehladala by som za tym nic vazne...ja mam tiez bolesti pri styku ,ked partner ide hlbsie,a to uz trebars aj ked je tam na 4-5 cm, tak mna to boli, je to normalne, este som na to neumrela,a to mam uz tak cca 4 roky

tysukacka

buď tam máš nejaké pozápalové zrasty alebo máš cystu. Ak je to cysta choď okamžite k lekárovi lebo tá ti môže kedykoľvek prasknú ak je tekutá. Ale pokojne to môže byť niečo iné vážnejšie alebo vôbec.

Anonym1234

Ahoj viem že túto radu by si dostala od každého ale pre tvoju vlastnú bezpečnosť určite odporucam pomoc gynekológa ten vie najlepšie čo s tým treba robiť