citim sa v kolektive strasne odstrcena...

Príspevok v téme: citim sa v kolektive strasne odstrcena...
Viktoria22

ahojte ludia...vela z vas sem pise svoje problemy tak som sa rozhodla ze sa tu aj ja poradim .... konecne sa mi podarilo najst si po vs pracu na zmluvu vsetko je fajn... az nato ze sa casto stava ze si s kolegynami nemam co povedat... vsetky moje kolegyne maju drahe auta, stale niekam chodia na dovolenky a vylety.. maju sa dobre...a pre mna ako babu co zatial nema nic to je uplne iny svet ...casto medzi sebou rozpravaju kde boli atd... citim sa tam cudzia a obcas mi je to neprijemne....da sa nato vobec zvyknut,?

Viktoria22

ide aj o to ze ja po takom zivote netuzim.. som jednoducha baba a takou chcem aj ostat... mna zrovna nenaplna chvalit sa kde som bola a ake mam auto a odkial su topanky... preto sa tam citim tak cudzo :)

Kontrol0r

To je somarina ja mám malú výplatu 475€ a teraz už pred výplatou som v mínuse. A každý víkend ak je počasie som na horách "Tatry, Mala Fatra ..... Všade. A ani tí čo majú najviac € toľko nechodia ako ja. A za pár € mám úžasné výlety - jednodňové samozrejme

zavistliva mrcha

Vsak tie kolegyne tiez nic nemali, kym este nepracovali. Po takom roku, dvoch od nastupu do prace budes uz na tom lepsie s peniazmi a tiez budes moct ist na vylet. Nehovorim, ze do Brazilie na plaz na mesiac, to nie, ale povedat napriklad, ze si bola v Tatrach (nech by len tri dni), to je viac ako nepovedat nic. Tatry, Jelenec, Bojnice, Slnecne jazera Senec, Podhajska, Piestany, jaskyne a rozne kupele... to je jedno, je toho dost pekneho, co sa da navstivit. Ze ako dlho si bola, to im akosi unikne. Povedat bola som v Tatrach staci. Netreba zdoraznovat, ze len tri dni. A stoji ta to menej prachov jak ist tam na tri tyzdne. Daju sa riesit aj jednodnove vylety bez nutnosti ubytovat sa v hoteli. Take, ze rano niekam vycestujes a do vecera sa vratis. Aquaparky, a tak. Ale aj to staci nato, aby si mohla povedat, ze si uz niekde bola a aby aspon rec nestala. Len to chce trpezlivost. Neda sa toto riesit hned z prvej vyplaty.

Kontrol0r

Treba byť kus aj egoista a ignorovať. Inak sa v dnešnom svete nedá žiť. Ja sa bavím iba s takými čo sú na podobnej úrovni. Ak by neboli tak s nikým. Len o práci