Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo to je?

Príspevok v téme: Čo to je?
Natasa7777

Ahojte, hľadám odpovede, na ktoré možno podvedomé aj poznám odpoveď..asi potrebujem poznať aj nestranné názory na vec. Budem vďačná za každú odpoveď. Takže, s priateľom sme spolu 5 rokov. Kedže som bola dosť zaťažená svojou rodinou, ktorej bolo neustále potrebné finančne vypomáhať..dostala som sa do ťažkej finančnej situácie i ja, a tak som na začiatku nášho vzťahu požiadala svojho priateľa o finančnú pomoc. Ten mi zobral istú pôžičku, ktorú som mu mala splácať. V tú dobu som mala ísť do zahraničia, ale v konečnom dôsledku bol i jeho názor do zahraničia neísť a zostať a pomôcť si na SK. A tento bludný kruh sa zamotal ešte viac ako bol na začiatku. Raz som prišla o prácu ja inokedy on..potom moja rodina v pozadí..no úplne zle. Pôžička sa nesplácala a v dnešnej dobe ma exekúcie. Je to dlhý príbeh plný výčitiek, bolesti, nadávok..problém je v tom, že i ja mám na sebe dostatok exekúcií..viem, nesprávne, avšak situácie, ktoré ma zadlžili boli dostatočne vážne, a zvolila som vtedy menšie zlo. Problém je, že partner ma celé tie roky kôli tomu hodne trápi, vulgárne mi nadáva, fyzicky má niekoľko krát napadol, snažím sa byť dobrou ženou, vymotávať sa zo situácie ako sa len dá..a robím všetko čo je v mojej moci, aby sme sa z tohto dostali. Okrem iného, strašne už i na mne šporí, bojím sa v predajni čo i len horálku na pult položiť pred tým než sa ho na to opýtam..frfle na naftu keď sa odbehne s mojou mamou do obchodu..minule mi povedal, že som horšia ako alkoholik..alebo že cigánka je lepšia než ja..problém je, že žijeme spolu u nás doma s mojou mamou, teraz má kassu on..a je to všeliaké. Ale keď má dobrý deň tak ma zavolá na raňajky alebo na obed..to je jedno..proste niekedy je dobrý a niekedy je zlý. A neviem, či je správne nechať ženu mrznúť v aute, lebo sa šetrí nafta..vraj som si mala zobrať bundu (a to bolo podozrenie na tehotenstvo)..alebo ako dnes..dnes som nebola hladná, vraj trucujem kôli tomu, že vyčíta každý cent, čo nebola pravda, proste mi nechutilo jesť..tak mi povedal, dám ti stovku nech nezdochneš od hladu..a že on sa začne stravovať sám.. o sexe ani nehovorím, nemá na mňa chuť, lebo naposledy pred dvoma týždňami sme ho mali, aj to som si ho ja musela dožadovať..je unavený kedže ťahá nočné služby a moc toho nepospí..čo je zaujímave je, že mi stále hovorí, že ma miluje inak by už dávno odo mňa odišiel..vraj som ho zadĺžila a zničila život..čo prosím vy na to hovoríte? nenahnevám sa ani na negatívne či urážajúce odpovede..inak máme malú firmu, kde vlastne on pracuje..čiže jeden plat..majiteľkou som ja, ja si riešim prácu v zahraničí, pretože mám pocit, že mu vadí, že ma musí stravovať a pritom sú dlhy. Čo si prosím o tom myslíte? čo je to za vzťah? je to ešte vôbec vzťah?

Natasa7777

Nechcem sa ho teraz zastávať, len chcem bližšie ozrejmiť situáciu..a niekoľko rokov i on pomáhal spolu so mnou mojej rodine..asi je to ťažké tu to všetko vysvetľovať... ja si skôr myslím, že by chcel inú ženu..neviem, a má pocit, že tým že som ho zadĺžila ho iná nebude chcieť, kedže je aj taká dosť hnusná doba, kedy ženy idú za peniazmi

Natasa7777

A podľa teba mám na to právo? keď som ho zadĺžila? on sa teraz nemôže ani na SK zamestnať, rozumieš mi? To je tiež to čo mi vyčíta.. kôli tomu sa aj so svojou rodinou pohádal. Nemá teraz v nikom oporu.

Mesačný princ

Tvoj priateľ ťa nemá psychicky týrať!

Nemá sa k tebe správať ako k handre!

Za svoje financie zodpovedáš ty. Nemala si riešiť pôžičky ak si ich nemala ako splácať.

Zbav sa ,,partnera,, a následne rieš peniaze. To je moja rada

Natasa7777

Nie je to vymyslené..je to pravda..a chcela som vedieť, či za túto situáciu naozaj môžem ja a či má právo môj priateľ za toto ma takto ničiť..,alebo ja už sama neviem, ako to nazvať..tak ľutujem tú pomoc..

Mesačný princ

Ak to nie je vymyslená téma, tak je to dosť smutné.

To nie je vzťah. Ale môžeš si za toto všetko v konečnom dôsledku sama.