Vybratie štítnej zlazy

Príspevok v téme: Vybratie štítnej zlazy
Katies222

Ahojte, potrebujem poradiť. Pred rokom mi diagnostikovali graves-basedowu chorobu a bola mi nasadená medikamentozna liečba thyrozolom. Môj stav sa vyvíjal rôzne, raz som mala vysledky lepšie raz horšie, raz som sa cítila dobre, raz unavenene. Najlepšie som sa cítila približne v polovici liečby. Teraz ma však lekár chce poslať na vybratie celej štítnej žľazy von. Beriem 5 kusov thyrozolu denne a cítim sa príšerné unavená, horšie ako na začiatku liečby a to je čo povedať. Bojím sa toho, že ak sa vyberie von cela, tak budem mať problémy s vahou (ktorú si udržuje len s ťažkosťami) alebo toho že sa budem cítiť úplne rovnako unavená. Mám pocit že to nič nevyrieši, len nahraidim jeden problém druhým. Teraz sa neviem rozhodnúť, čo mám robiť. Ako najvhodnejšie riešenie mi príde radioliecba, kde by sa zničila len časť štítnej žľazy a zvyšná na tú vítala naďalej, ale lekár má na ňu nechce poslať. Okrem únavy iné výrazne problemy nemám. Mám 23 rokov. Ďakujem vopred za všetky rady.

uzdrav

Upresňujem telefónny kontakt:
0918535648 (škriatok zaúradoval :) ... )

Dajú sa riešiť takmer všetky poruchy štítnej žľazy :)

Pekný deň

Mesačný princ

bukova - hej, presne si to opísala.

Momentálna medicína je systém vyberania orgánov. Čím viac sa ich vyberie, tým lepšie. Otvoria človeka a pozrú - aha, toto je zapálené von, aj to vedľa je zapálené von, a tuším aj oblička je nejaká divná von... a človek tam išiel so žlčníkovým kameňom :D

bukova

Čo je toto za "liečba"? Vyberať človeku jeden dôležitý orgán za druhým... Pred 30 rokmi sa nič také nerobilo, vtedy ľudí liečili a vyliečili. Dnes vyberú a človek môže brať do smrti nejakú gebuzinu, aby vôbec mohol žiť a nezgegol. Je mi z dnešnej medicíny zle. Utešuje ma len to, že lekári patria medzi profesie, v ktorých je najnižší priemerný vek dožitia. Asi sa im príroda takto mstí za to, že zišli zo správnej cesty...