Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocit na odpadnutie po smiechu

Príspevok v téme: Pocit na odpadnutie po smiechu
Kontrol0r

Dnes sa mi stala dosť nebezpečná situácia. Išiel som v dodávke mimo obce a počúval som rádio. V rádiu odznelo niečo na čom som sa z chuti zasmial. Lenže po smiechu prišla strašná úzkosť a silný pocit na odpadnutie. Prestával som poriadne vnímať riadenie a bol som v panike nevedel som čo mám robiť. Zastaviť nebolo kde a ani neviem či by som to zvládol. Snažil som sa upokojiť a po pár desiatkoch sekúnd sa mi to aj podarilo. Pred tým ako som šiel naspäť som sa napil a poriadne vyvetral v dodávke. Lenže keď som šiel už mimo obce tak keď som si na to spomenul a začal na to myslieť vracalo sa to na mňa znova. Začal som hovoriť si sám pre seba náhodné vety a pustil som rádio aby som na to nemyslel. To pomohlo a v poriadku som sa vrátil. Teraz neviem čo to malo znamenať tieto pocity som už mal ale nikdy nie tak intenzívne ako dnes. Bojím sa že sa mi niečo stane ak sa to zopakuje v inej podobnej situácii. Má s tým niekto skúsenosti, deje sa to aj niekomu inému? Taktiež tieto pocity išli na mňa len keď som šiel rýchlo mimo obce. Teraz neviem či je to psychika alebo niečo iné. Následne som jazdil po meste celý deň v pohode.

Kontrol0r

Taktiež sa mi to stalo, tak intenzívnejšie, keď sme išli s kolegom spolu, tiež pri rýchlosti okolo 100 ale nebolo to také intenzívne ako dnes. Takéto stavy ale jemnejšie mávam ale dnes som naozaj prestával zvládať riadenie a našťastie bola predo mnou rovná cesta a po pokuse sa upokojiť sa mi to aj podarilo. Podobný stav som mal tiež ale úplne z ničoho nič na školení pre vodičov, kde sme sedeli viacerý v miestnosti a počúvali. Tiež to bolo veľmi intenzívne.

haluska_haluska

Mne sa to deje! Ano, pri soferovani, ale mne aj vtedy, ked rozpravam pri soferovani dlhsie a prilis hlasno! Netusim, o co ide. Neriesila som to. Vyriesila som to, ze sa za volantom nesmejem a nekecam :D. A pri fakt velkom zachvate smiechu sa mi to stava aj v beznom zivote, vynimocne. Soferovanie inak milujem. Ale neviem, co to je. Mne to pocitovo pride, ze akoby sa mi do mozgu nepumpoval dostatok okyslicenej krvi. Vobec tiez nechapem, takze ma zaujima, co tu kto poradi alebo da nejake napady. A som rada, ze existujes :D doteraz som poznala takeho iba seba.