my sme prešli viacerými mliečkami, ale syna stále zapekalo. Dokonca sme mali aj nutrilon comfort proti zápche, ale ani to nepomohlo. Potom som vyskúšala amilk bifido, ktoré obsahuje aj probiotiká a to nakoniec pomohlo. Za necelý týždeň začal pekne kakať a nemal z neho žiadne problémy.
Ako najlepšie podporiť rast a vývoj bábätka?
Colostrum je dôležitá zložka pre každého človeka.Hovorí sa,že je dôležite,aby matka dojčila čo najdlhšie ako len môže.A to preto,lebo materinské mlieko colostrum obsahuje.Najkvalitnejši colostrum je však z prvého kravského nádoja,keď sa krava otelí.Firmu ktorá vyrába z takéhoto nádoja colostrum tú z určitých dôvodouv nebudem spomínať.Vyrába Colostrum probiotics.Je to probiotický a prebiotický živý jogurt s Colostrom.Ktorí si doma z manželkou robíme sami.Je bez konzervantov,sladidiel a ďalších chemických prísad.
Dávam do pozornosti-ženám z malými deťmi
teenagerom
športovcom
dospelím
seniorom.
Ak Vás tento článok zaujal a máte otázky napíšte mi na email jogo78@centrum.sk a
sunaru sa nijaké iné mliečko nevyrovná...my sme s malou vyskúšali kvantum značiek ale zachutil jej jedine sunar complex a tak sme pri ňom doteraz. Páči sa mi že na ráno dostáva do tela všetky potrebné látky v mliečku a nemusím ich doplnať nejak inak. Sunar je rýchlo nachystaný a tak ho milujem aj ja :D
Moje deti sú obidve na sunare jeden na sunar complex a dcérka na sunar premium.Obidvom chutí niečo iné aj keď ja v tom nevidím rozdiel.Skúšala som im dávať aj iné značky ale sunar je asi najprirodzenejši materskému mliečku
Starsiu dceru som prestala kojit ked mala rok a pol a Sunar jej zachutil hned a aj jej vyhovoval, mladsiu som musela prestat kojit ked mala rok a veelmi dlho sme hladali mliecko co jej chuti az sme nakoniec nasli, jej davam Amilk Bifido. Kazdemu babatku sadne nieco ine a obcas treba skusat :-).
To, čím dieťatko kŕmime od narodenia, ovplyvní jeho vývoj a zdravie na celý život. Najdôležitejšie v jeho výžive je materské mlieko. Obsahuje nielen zložky potrebné na rast a vývoj, ale množstvo imunitne aktívnych látok, ktoré ovplyvňujú jeho obranyschopnosť.