Ako najlepšie podporiť rast a vývoj bábätka?

Táto diskusia patrí k článku: Ako najlepšie podporiť rast a vývoj bábätka?
Ako najlepšie podporiť rast a vývoj bábätka?

To, čím dieťatko kŕmime od narodenia, ovplyvní jeho vývoj a zdravie na celý život. Najdôležitejšie v jeho výžive je materské mlieko. Obsahuje nielen zložky potrebné na rast a vývoj, ale množstvo imunitne aktívnych látok, ktoré ovplyvňujú jeho obranyschopnosť.

gastanko2016

my sme prešli viacerými mliečkami, ale syna stále zapekalo. Dokonca sme mali aj nutrilon comfort proti zápche, ale ani to nepomohlo. Potom som vyskúšala amilk bifido, ktoré obsahuje aj probiotiká a to nakoniec pomohlo. Za necelý týždeň začal pekne kakať a nemal z neho žiadne problémy.

fezoj78

Colostrum je dôležitá zložka pre každého človeka.Hovorí sa,že je dôležite,aby matka dojčila čo najdlhšie ako len môže.A to preto,lebo materinské mlieko colostrum obsahuje.Najkvalitnejši colostrum je však z prvého kravského nádoja,keď sa krava otelí.Firmu ktorá vyrába z takéhoto nádoja colostrum tú z určitých dôvodouv nebudem spomínať.Vyrába Colostrum probiotics.Je to probiotický a prebiotický živý jogurt s Colostrom.Ktorí si doma z manželkou robíme sami.Je bez konzervantov,sladidiel a ďalších chemických prísad.
Dávam do pozornosti-ženám z malými deťmi
teenagerom
športovcom
dospelím
seniorom.
Ak Vás tento článok zaujal a máte otázky napíšte mi na email jogo78@centrum.sk a

keksik333

sunaru sa nijaké iné mliečko nevyrovná...my sme s malou vyskúšali kvantum značiek ale zachutil jej jedine sunar complex a tak sme pri ňom doteraz. Páči sa mi že na ráno dostáva do tela všetky potrebné látky v mliečku a nemusím ich doplnať nejak inak. Sunar je rýchlo nachystaný a tak ho milujem aj ja :D

Hremona

Moje deti sú obidve na sunare jeden na sunar complex a dcérka na sunar premium.Obidvom chutí niečo iné aj keď ja v tom nevidím rozdiel.Skúšala som im dávať aj iné značky ale sunar je asi najprirodzenejši materskému mliečku

vrana80

Starsiu dceru som prestala kojit ked mala rok a pol a Sunar jej zachutil hned a aj jej vyhovoval, mladsiu som musela prestat kojit ked mala rok a veelmi dlho sme hladali mliecko co jej chuti az sme nakoniec nasli, jej davam Amilk Bifido. Kazdemu babatku sadne nieco ine a obcas treba skusat :-).