Poznáte ten pocit keď si niečo tak strašne vsugerujete do hlavy že tomu nakoniec uveríte? Ja dám teraz konkrétny prípad. Rozbila som pohár a niečo ma zašteklilo na nose chvilu potom ale uplne tak normálne.. a ja som vedela že to neni sklo, bola to blbosť ale tak som na to myslela že sa mi až zdalo že ma boli trochu pravé pľúco a mala som v ňom neprijemny pocit
Ľudská myseľ je zvláštna
vlastne aj na chirurgii som bola a rentgen bol v pohode, no neviem nakolko to bolo spolahlive
nahodou, mne sa cosi skoro identickeho stalo v januari, ked som nechtiac presla popri rozbitom skle na zemi (mala som na nohach tenisky) a potom ma to pichalo v nohe (predpoklada som, ze nejaky ten criepok sa mi dostal do nohy cez podrazku) este nejaku dobu, pricom som si spomenula, ze sa to udialo uz neraz....tak som si predstavovala vsetky tie criepky v chodidlach jak sa mi dostavaju do krvneho obehu a koluju v celom organizme, kym mi nezasiahnu niektory z organov
isla som s tym k ortopedovi a on mojej verzii "sklicka v nohach" nevenoval moc pozornsot, no ja som doteraz presvedcena o tom, ze sa mi to tam nejak zapuzdrilo a ked mi to neskor nebude sposobovat nejake problemy, tak budem len rada
mozno som si kvoli tej skusensoti zacala len vacsmi uvedomovat moje nohy, ktore su ploche, tak som aj viac prezivala vsetky symptomy ake to obnasa, neviem
nehul to
treba dost rozlisovat co je autosugescia, alebo neco ineee aj ked sa ukazuje, ze je jedno rozlisovat lebo secko ma iba jednu strechu....
Ano, to co opisujes ty je autosugescia. Nie vsetko je vsak len sugescia alebo placebo...
Súhlasím, ľudská mysľ je zvláštna. A toto je asi téma o ktorej vedia ľudia najviac. Z vlastnej skúsenosti to viem.