Aký mám problém ?

Príspevok v téme: Aký mám problém ?
Emco

Ahojte , prosím nestretol sa už niekto s niečim podobným ako mám ja ?? :
5 rokov má trápia zdravotné problémy , mávam studené nohy , tlaky na bruchu , tlaky na hrudi, silnejšie mi búcha srdce , občas preskakuje , pichá má v hrubom creve na ľavej strane brucha , mám biely povlak na jazyku, občas sa mi na pravom zápästí spraví taká menšia vyrážka ,tieto problémy mávam každý deň ,nedávno som mal platničku vysunutu 5mm ale to už je v pohode , pravidelne cvičím , mám sedavé zamestnanie .
Už som obehal všetky možné vyšetrenia , aj hadice , aj alergo, dokonca aj k psychologičke som chodil,zuby som si dal doporiadku, teraz naposledy mi zistili mierne zvýšenú funkciu štítnej žľazy , ale že to nemá vplyv na tieto moje problémy . Nestretol sa niekto s niečim podobným ?? Alebo neviete čo to môže spôsobovať ?skusal som rôzne diety , bylinky , čaje , liečiteľov , homeopatiu atd a nič nepomáha

Emco

Áno po pliesnach som pátral ná samom začiatku , psychologicka mi povedala že som v poriadku , a skúšal som aj ja sám neake ukludňovaky,mám prečítanú aj knihu moc nášho podvedomia , áno aj testy mám všetky v poriadku , na celiakiu mi robili 3x , aj histamínovú , aj na potraviny a všetko možné ,
Práveže už sa tak moc nesledujem ako pred tým , asi pred rokom som prestal piť kávu , jesť vyprážané a je to trochu lepšie ako predtým .

WHISPER

a psychologička ti povedala čo..???

teraz ked mna niekde pichne, alebo na srdce mi začne biť zle, alebo hlava bolieť, alebo nevime.. utekam k Dr. zomieram..???

to je psychosomaticke...
a predpokladam ze ti psychologička dala diagnozu "panicka porucha"
ak nie zajdi za inym psychologom...

príliš sa sleduješ...!

hehe1

test na histaminovu intoleranciu, na potravinove intolerancie, to prve robia na imunologii, to druhe food detective sa da aj doma, mnohi maju celiakiu, ani o tom nevedia, lebo im spravia jeden test a byvaju casto falosne negativne, tiez su caste intolerancie na mlieko....

amiQ247372192443

ked nevies najst pricinu, tak nechaj to hladanie tak, rob si uplnu symomaticku liecbu
rozmyslam na tom napisanom - ale nic mi to nehovori
a akemu cviceniu sa venujes, ono je vraj dobre aspon 1/3 casu potom trochu cvicit

Tomas12345

Zvysena cinnost stitnej zlazy sposobuje busenie srdca. Ked ale spominas ten povlak na jazyku nemozes mat plesne alebo kvasinky v tele? Robili ti nan testy? Tie mozu spsobovat aj to busenie srdca napis my na tomas55555@centrum.cz