Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo ten chalan vôbec chce?

Príspevok v téme: Čo ten chalan vôbec chce?
Suzii66

Ahojte, mám už skoro 18 nikdy pred tým som žiaden vážny vzťah nemala. No pred šiestimi mesiacmi som sa zoznámila s jedným úžasným chalanom, padli sme si do oka od prvej chvíle ako sme sa stretli...lenže je hanblivý typ a ešte k tomu dosť rozhodený z predošlého vzťahu (cca rok dozadu).
Z oboch strán to bolo viac než obyčajné kamarátstvo, píšeme si každý deň chodíme spolu vonku a partiou ale chýbal ten nejaký prvý krok ktorý sa on bojí urobiť a ja stále čakám kedy naberie odvahu, proste myslím si že chalan by mal urobiť prvý krok ak chce babu.
Ja by som chcela aby z toho bolo niečo viac ale on sa raz tvári že tiež chce niečo viac a potom sa ku mne správa ako ku kamarátke.
Som z toho zmätená.

Poraďte mi, čo by ste vy robili na mojom mieste?
S kamarátstvom sa asi neuspokojím nikdy ale nechcem to ani nútiť do vzťahu.

Suzii66

Ďakujem vám za vaše rady a osobné príbehy :)
Nie som vypočítavá ani nehovorím o žiadnom hádzaní zodpovednosti chjg,
proste ja si len nie som istá ním, hlave vlastne iba kvôli jeho bývalej priateľke ktorá mu dala "kopačky" zo dňa na deň a to ho veľmi zničilo ani sa nečudujem, ale aj po roku čo už nie sú spolu stále o nej hovorí ako keby sa k nej niečo cítil, aj keď sám to poprel, ale stále to mám v hlave a neviem sa toho zbaviť.
Prečo by chalan ktorý cíti niečo k babe, spomínal bývalú v superlatívoch?
A to je to prečo mám problém urobiť aj ja prvý krok, lebo si nie som istá.

chjg

Vyzera ze si dost vypocitava, ked nechces urobit ty prvy krok a hodit zodpovednost na neho. Radsej ho nechaj na pokoji.

dike

Ahoj, mal som ten istý problém. Bol som rozhodený z predošlého vzťahu a nemal som odvahu dať najavo novej priateľke že o ňu stojím. Bál som sa že stratím aj to čo mám. Veľmi dobre sme si rozumeli, chodili na prechádzky, do kina, na kávu. No aj keď som si bol takmer istý že sa so mnou cíti dobre, otázka či by so mnou chcela chodiť alebo dokonca žiť bola pre mňa nevysloviteľná. Stále som jej to chel povedať, no zrazu som sa zasekol a radšej zmenil tému. Našťastie ma v tom nakopla a kúpila mi darček z lásky, na ktorom bolo napísané že jej na mne záleží. :)
Potom to už bolo jednoduchšie.
Strach robí veľa a ak mu nepomôžeš, môže vás to oboch mrzieť. Ja som sa naveľa "rozhojdal", no ak by ma neposunula tak by to celé rachlo na mojom strachu. Zlé skúsenosti nenarobia dobrotu a aj chlapa vedia položiť a zneistiť.

Mesačný princ

Ak je hanblivý, tak môžeš čakať roky na to, že by spravil prvý krok. A možno ho nespraví nikdy.

Nechce pokaziť to čo je. Je to strach z toho, že by ťa mohol napríklad stratiť ak by sa to nepodarilo.

Je to podľa mňa len na tebe. Veď tým nič nepokazíš ak mu dáš najavo záujem či?
Tiež mám podobný problém, len tie moje objekty majú veľmi zložitý život :D

Tiež by som sa bál, možno už nie tak, pretože som starší a ty si slobodná, ale z prvej ruky ti môžem poradiť, aby si niečo spravila ty.
On sa nepohne.