Pracujem na smeny už skoro 30 rokov. Rokmi sa pridružila Haschimotova teoritida. 7 rokov sa liečim a cítim sa veľmi zle,akoby som sa ani neliečila. Cronická únava mi negatívne ovplyvňuje súkromný i pracovný život. Premýšľam že požiadam svoju endokrinologičku o odporucanie o zmenu pracovného zaradenia na jednosmennosť. Mám však obavy,že mi nevyhovie z dôvodu,že jej názor je taký,kto berie lieky má sa cítiť dobre. Stretol sa niekto s podobnou situaciou?
Cronická únava,hypofunkcia štítnej žlazy
Ahojky,,,úplne ťa chápem,ja sa liečim na hypothyreozu autoimunitnú.
Je to boj na dlhé trate,už dlho sa cítim zle napriek tomu,že beriem lieky,liečim sa,aj som dlho PN koli tomu ze mi býva príšerné spatne.
Bolí ma celý človek,slabost,únava,potrebujem veľa späť,napriek tomu vstávam ako zbitý pes.Nechapem tento stav,a moja lekárka len kumne plecom nadtym,keď poviem,že to nieje normálne.pritom sa už dlho stravujem zdravo,užívam vitamíny,bio preparáty na imunitu.Fakt nechápem,a mám sa ešte horšie ako pred rokom.Som už zúfalá ztoho.A podľa lekárky je všetko normálne,len aby som jedla lieky,a ona iné neriesi.Na tú jednosmerku máš nárok,aj ja tak pracujem :na 1 zmenu. nočné nemozem.Ak je tá tvoja lekárka chápavá,tak ťa pochopí.
Choroby štít.zlazy sú vážna vec ,a naburaju aj imunitu aj psychiku.