prosim o radu od ludi ktori maju fixny strojcek na zuboch. pred dvoma dnami mi dali na dolne zatial a este mi dali na dolne aj horne stolicky take akoze kruzky a este hore mi dali podnebny obluk a strasne mi to vadi nemozem sa poriadne najest lebo vsetko sa mi tam zasekne a nedokazem kvoli tomu ani jedlo poriadne prehltat.. myslite ze to tak ma byt ? :( a dalsia vec je mam totalne az do krvi doskriabany jazyk na lavej strane lebo mi z toho jedneho kruzku trcia jak keby take male hroty a na pravej strane mi to tam az tak netrci... mam zavolat zubarke nech mi to nejak napravi alebo si mam rovno odrezat jazyk? :'( je to na nevydrzanie
problem so strojcekom
Paneboze. Zajtra si utekaj kupit do Profimedu zvykne to byt v auparku a pod dostat kupit silikonovu hmotu je to balene vo farebnych nadobkach asi 4cm na 2.5cm z nich si odtrhnes kusocek spravis malu gulocku a tam kde ti to hloda sliznicu si to das. Plus zubarka ma moznost objednat od dilerov kyselinu hyaluronovu v tubicke taky sladky gelik na hojenie takych sluznic. Ale ta silikonova hmota je fakt must have !:)