Ahojte, mam 28 rokov a po niekolkych rokoch som si nasla priatela. Sme spolu asi 2,5 mesiaca. Na zaciatku sa ku mne spraval pekne, pisal mi spravy ci maily aj pocas prace casto, boli sme spolu kazdy den alebo kazdy druhy, aj ked sme mali niekedy toho vela, absolvovali sme dva vikendove pobyty. Este sme spolu nespali, iba sa maznali, som panna este, i ked som mala v zivote prilezitosti, no nikdy to nebol ten pravy, ktory by ma lubil. Nie som veriaca. Problem v tomto vztahu nastal, ze sa pohadame, ked si povieme svoj nazor. Ja nemam rada, ked mi na moju otazku odpovie: neviem. Je starsi odo mna. Ja sa snazim a jemu to prekaza. Vraj nemam byt taka snaziva. To skutocne chlapi chcu baby, ktore sa nesnazia budovat vztah? Vraj od 28 rocnej sa neocakava, ze bude panna. Ja by som sa chcela milovat, ale potrebujem este nejaky cas. To je skutocne problem pre chlapov pockat? Nechcela som sa v zivote uz kvoli chlapom trapit, ale zacinam mat pocit, ze uz mne nie je laska sudena. Ze chlapa uhanam, ked si poviem svoj nazor, je to zle, mam pocit, ze po takych, ako som ja, dnesni chlapi netuzia. A to som vraj sympaticka, inteligentna, pracujem v zamestnani, aj v domacnosti, viem, co v zivote chcem.. Povedal mi, ze ma nechce trapit, ze si zasluzim lepsieho, ale von sme sli a aj ma bozkaval, tak ja uz neviem, co chce vlastne.. A na com som.. Nemam rada takuto neistotu.. On ma netrapil, zazili sme pekne chvile, trapi ma az tymto spravanim..
Priatel ma nechce?
Nemyslim si, ze ti prinesie stastie. Uz z toho, "od 28 rocnej sa neocakava, ze bude panna", mozem naisto tvrdit, ze nieje pre Teba vhodny. Ty si iny typ, tuzis po pravej a cistej laske, a sex je pre Teba menej dolezity. (inak by si uz urcite nebola panna, kedze typy zien, ktore su opacne od Teba, uz niesu panny vacsinou v 16tke) Takze Ty musis hladat nejaku dobru dusu. Chalana s dobrym srdcom, co nesexuje, alebo pre neho sex nieje az tak dolezity, a pocka kolko bude treba.
Este jedna vec, zase robis tu klasicku chybu "to chlapy chcu toto? alebo to chlapy su taky a taky?" Nie, niesu. Urcite typy chlapov su take. Vsimol som si, ze zeny si ich takmer vzdy vyberaju (ostatnych posielaju prec), a potom podla nich sudia vsetkych chlapov. Robia to skoro vsetky zeny. Vyvaruj sa tejto chybe. Kazda doba prinasa urcity pocet chlapov rozneho typu, a tato priniesla bohuzial sexom posadnutych. Boli aj ine doby, gentlemenske, duchovne. Ale tato je pre zeny ako Ty najhorsia. Teda, ked hovoris "chlapy su taky a taky a ide im len o toto", musis to specifikovat na ktoru dobu. V dnesnej dobe je vela takych. Cize, ked chces ineho, musis proste byt trpezliva a moze to trvat aj roky najst toho praveho. Dokonca, moze ich byt tak malo, ze ho aj nenajdes. Lepsie je ale ostat sama v tomto pripade. Mnoho zien urobi tu chybu, ze si k sebe pustia toho nespravneho, lebo nevedia vydrzat, alebo zmierit sa s tym, ze ich je tak malo, ze ho nestihnu najst (a ostanu same). Lenze uz coskoro zistia, ze lepsie byt sama, nez mat nepraveho. Koncia s rozbitymi rodinami a ublizia detom. Po 40tke su aj tak same, alebo po 50tke. Cize skoncia same aj tak, len z rozbitym srdcom, a znicenym zivotom.
Mam pocit, ze on to s tebou nemysli az tak vazne seriozne ako ty s nim. Nefixuj sa tak nanho. Zas nie je OK byt nonstop spolu (stretavat volavat pisat), ako siamske dvojicky. Daj mu priestor volnost. Ty uz zrejme planujes vasu spolocnu buducnost a on sa toho zrejme desi. Bud nie je z teba uplne paff a este stale kalkuluje ci nestretne inu zenu akoze "krajsiu mladsiu" ai-dopln si. Alebo si chce len uzivat a neviazat sa a tym, ze si este panna by to bolo trosku o inom medzi vami.
Zisti z rozhovoru s nim, ako si predstavuje svoju buducnost, ake ma plany sny, co chce. A iba ho pocuvaj. Z toho sa vela dozvies (ci ta vobec spomenie v tej akoze jeho buducnosti, ci s tebou vobec pocita, ci sa chce usadit ozenit zalozit rodinu, ako a kde chce zit ai ai).
No skor sa porozhliadni po inom.
A ano, vacsinou to byva tak, ze samostatnych nezavislych uspesnych peknych sikovnych ai ai zien sa muzi ako keby bali. Cest vynimkam. Radsej si najdu daku "jednoduchsiu" (co sa zivota vyzoru napredovania iq eq ctiziadostivosti sikovnosti kariery financii skol ai) tyka. Pri takych sa zvacsa citia byt akoze muzmi, ze oni nosia gate, ze su na koni, maju vyssie ego sebavedomie, akoby si pri takych viac verili.
ja by som sa s nim vymenil, kedze u neho to vyzera tak, ze si nevie vazit veci co ma...
co by som ja dal za taku babu, co sa nerozdavala kazdemu, a plus sa snazi vztah aj budovat...mam 27 a nikdy som take nezazil, a to som mal 2 vztahy