Dobry večer,chcela by som sa spyatať aku mate obvod pasu a kolko mate rokov . Alebo či mate skusenosti s korzetom na chudnutie ak ano napiste mi či vam to pomohlo stiahnut z obvodu brucha ďakujem
Chudnutie
vsetko sa da, ked sa chce. treba si strazit kalorie, vsetko, co zjem a dodrziavat to. potom to ide.
pri chudnutí som si striktne napíslaa čo môžem a nemôžem, takisto aké cviky koľko sérií
obvod pásu som si nikdy nemerala, to mi príde zbytočné
pri chudnutí som sa hlavne veľmi hýbala, to bol u mňa základ
niekedy som sa snažila aj schudnúť tými drastickými diétami. Teraz som sa skôr dala na cestu zdravším smerom. Teda pohybu veľa,
adkanov1 aky rotoped si si z fitham objednavala?
ja keď som chudla tak som sa zameriavala na pohyb, doma sme mali cyklotrenážer tak na ňom som veľa trávila čas ale aj von rôzne aktivity. Pomôcky na cvičenie som mala hlavne z fitham
mne stacia fakt videa na youtube a idem. sluchadla do usi a nemam problem hocikedy. najlepsie sa mi cvici vecer, vtedy mam akosi najviac energie.
ja som začala hlavne cvičiť, to je hlavné. Domov som si kúpila nejaké pomôcky na cvičenie od www.fitham.sk ale takisto už mám aj stroj doma presnejšie rotoped
no brucho je fakt najkritickejsia partia:) myslim si, ze hlavne s podbruskom ma problem kazda druha zena inak :D nechapem a je strasne nefer, ze chlapi toto nemusia riesit :D podbrusko a celulitidu, to mna ide z toho normalne ze rozhodit :D