Keby Vam niekto spalil tvar odpustili by ste mu?

neviem111111

otazka, a to si nesvojpravna? ze sa musis pytat cudzich ludi na internete, ci mas odpustit tomu dotycnemu a ci sa mas hnevat na rodicov?
ved sa zariad podla seba a podla svojich emocii. nikto ti zle nechcel. a ak ti napriek tomu sposobil niekto trvale nasledky, ziadaj kompenzaciu.
a si si ista, ze nasledky su trvale? lebo kratko po laseri mozes mat kadeco s pokozkou, no to neznamena, ze sa to za par dni/tyzdnov nezhoji.

Otazka 77

Tak ale rodičia to nespravili naschvál. To by si ich už akože nemal rád? Chýba sa stala u toho dotyčného čo to vykonával.

880088

Otazka77 - zrejme sa pytas mna.

Ako sa mozes nieco take pytat.

Zobral by som to tak, ako mi je to umoznene zobrat. Samozrejme, ze by som zil dalej so svojimi milovanymi.

Ale v skutocnosti by to bolo takto: Moji milovani by uz neboli mojimi milovanymi. A za to si mozu oni sami, nikto iny. Nie ty.
A dalej - ublizovanie umyselne by sa nemalo tolerovat. Je to casovana puma. A ak ublizuju ludia hlupi, taki, co sa ako prve zvyknu pytat o cloveku a to je kto, jake tucne eurove konto ma, kolko domov, kolko bytov atd. cize sluzobnictvo, tak toto je nebezpecne tolerovat.

880088

hgc co trepes o nejakych papieroch? kazdy vie, uz deti v skolke, ze papier vela znesie
uz detom to vtlkaju do hlavy doma a potom to vidia vsade
kces povedat, ze nie???

ti ktori ublizuju su nepotrestatelni - ved nebudeme rozmnozovat predsa jazvy a rany... ked to vsak robili tak boli aj svojpravny aj vazeny a neviem co este - jedny robia rany a jazvy a druhy ich nosia vysmech moralke, zivotu, ludom, vysmech, vysmech, vysmech, vysmech - nic ine.

Otazka 77

My sme pomohli jeho synovi. Rodičia mi chceli dobre a išli sme na konzultáciu. On nepovedal čo ide robiť a nejako sa to dototo. Mám odpustiť aj rodičom? :( Alebo ich všetkých nenavidiet

lLily

co je na tom k odpustaniu? to nema s odpustanim nic spolocneho, to je proste zbabrana robota a dotycny by za to mal niest nasledky - tym sa to vykompenzuje

kafe

ten zákrok si si platila, alebo ti rodina chcela pomôcť zadarmo? Mňa by pomoc zadarmo odradila už na začiatku. Ak chcem dobre odvedenú prácu, od zručného človeka, čo sa rozumie tomu čo robí, určite si za to zaplatím. A potom nemám problém reklamovať a požadovať náhradu škody.
Ale ak si ich pomoc prijala zadarmo, čo viac chceš? Možno rodina chcela pomachrovať akí sú múdri a pritom, žiaľ prd vedia a na tebe sa to ukázalo. Mňa by ani tak nezaujímalo nejaké odpustenie ako skôr náprava.
A nabudúce, neprijímaj zadarmo nejaké služby, ono to potom zaväzuje, že v prípade zlého výsledku, možeš tak maximálne šúchať nohami a trhať si vlasy.

hgc

Kazda operacia nesie riziko ze sa nevydari. Urcite ti pred tym davali podpisat papier ze suhlasis s tymto rizikom. Takze je to uplne v poriadku.Nemas co komu odpustat. Jedine sebe.