som tehotna a strasne unavena

enrikap99

Môže byť za tým nedostatok vitamínov a minerálov, bábetko si ich jednoducho berie a telo je unavené. Môžem určite doporučiť popíjať drink s vitamínmi sunar. sk/pre-tehotne-a-dojciace/. Ja som ho pila aj po pôrode, stále na doplnenie :)

0v4cka

Moja stara to mala tiez. Bola unavena najme na konci prisla o 15 00 z prace a hned zaspala. Zobudila sa o 20 00 nieco zozrala a zase isla spat.
Ked sa nam to narodilo tak si oddychla. Nemusi to byt nutne tak ze by to bolo po narodeni horsie. Horsie je to pri druhom tehotenstve ked uz nemozess spat kedy chces....

Soleille

Chcela si mať decko, tak čo sa teraz sťažuješ... a to je len začiatok, ešte uvidíš, keď sa to narodí, tie prebdeté noci, potom ešte len budeš unavená. To tu budeš zakaždým vypisovať? Ja našťastie žiadne decká nemám a ani nikdy nechcem, venujem sa práci a svojim záľubám a slovo "únava" vôbec nepoznám :)

monikamnamka

ja som bola v tehotentstve tiež veľmi unavená.. hlavne v prvom trimestri.. veľmi mi na to pomohol Active Folic.. cítila som sa po ňom naozaj lepšie, nebola som taká vyčerpaná a mala som viac energie :)

mmoonna

Ahoj, ja som to mala tiež tak. Ak by som si poobede nezdriemla, asi by som zahynula :). V tehotenstve je to bežné. Ak sa ti dá, oddychuj, kedy môžeš.