Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poučte ma prosím

IpsikDKPbthKOroh

Ale prosim ta, mesacny princ. UFO ma sedem rychlosti. Koho by to bavilo, keby to mal kombinovat, ze? A co sa tyka zeleza, je ho tam habadej. Oplati sa investovat do vyskumu, nie kvoli zivotu ale kvoli zelezu. To mi je uz teraz jasne ha ha. Nie su ja celkom hlupy.

Marunka

Mesačný, vidíš to, dobrá otázka :)
Samozrejme, keď niečo vo vzťahu nefunguje, napríklad sa partner ofučí, nechce povedať prečo, je urazený, nekomunikuje a potom sa v spoločnosti inej ženy ide roztrhať od pozornosti voči nej, tak je jasné, že čosi nie je v pohode...a vtedy je jedno kto má aké sebavedomie, jednoducho prirodzene chceš vedieť čo je za správaním partnera. Ale ja by som ani v takej chvíli nežiarlila na danú ženu :) Pretože v skutočnosti nemá nič spoločné s tým čo sa deje. Ale to je len jeden z mnoha príkladov, tiež to záleží od vzťahu, od ľudí, ktorí ho tvoria

ipsik

Kazdy riesi nieco ine. Podvedomie je asi velmi hrave ked si stale vymysla svoje zabavky aj ked to clovek nechce. Kto neziarli, nemiluje a kto sa smeje bez priciny hlavny priznak duraciny. Ono to moze by aj horsie ako sa zda lebo ona sa moze dobre zabavat a smiat aj v pritomnosti zeny. Kto ho vie ze? Niekoho nemozno len tak prekuknut. Mesacny princ, ako si na tom? Uz si si splasil ten cervsny ruz? Asi skor nie. Ok, v poriadku, zemiaky v riadku ale s neupravenym skhpovat nebude. P.S. Z Marsu som sa vratil. Tu je to ovela zabavnejsie a nie kazdy tuzi sa mat len dobre.

Mesačný princ

Marunka - dobre si to napísala, len na jedno sa spýtam ak smiem.

Ak sa partner pri tebe neusmieva a odrazu ho vidíš v spoločnosti inej ženy a smeje sa spolu s ňou, tak to s tebou nič nespraví ak poznáš svoju hodnotu a nemáš nízke sebavedomie?

Dobre som to pochopil?

Pedrodent

Ziarlivosť sa u mna prejavuje tak, že ma vnútorne zožiera predstava, že by sa moja partnerka mohla stretnúť s iným mužom, že sa s ním bude citit dobre a že sa jej bude viac páčiť, ako ja. Stale si to predstavujem, ked ide vonku sama alebo s priateľkami. Aj v noci mám sny, že je šťastná a smeje sa v spoločnosti iného muža.
To ako sa správa žiarlivý muž , záleži od povahy muža. Ja okrem toho, že jej často volám a zisťujem kedy pride domov, nerobim nič zle, ani jej nič nevyčítam ani nevyvolávam hádky. Nechcem ju stratiť,

Marunka

Nie som muž, ale môzem ti opísať ako sa prejavovala žiarlivosť u partnera. Ak som mu vravela, že je nejaký iny muž v niečom dobrý, napríklad, že môj obľubený spisovateľ zo SR píše dobrè knihy a ja idem na jeho prednášku, týždeň sa so mnou nebavil a po týždni mi vykričal, že mal kvôli mne zlé sny ako sa vyspím po tej prednáške s tým spisovateľom. Ak išiel s kamoškou von a ja som mu na to povedala "dobre sa zabavte", tak bol nahnevaný, že ho nemilujem, lebo mi to nevadí a ešte si dovolím mu zapriať pekný večer. Každý môj kamarát predstavoval pre neho hrozbu, lebo podľa neho ma chcel každý do postele...
Žiarlivosť nie je nič iné len naše nízke sebavedomie. Často žiarlime bez toho, aby dal vôbec partner podnet k tomu. V mnohých prípadoch ide len o naše vykonštruované nepravdivé a ničím podložené predstavy. Ak je niekto zdravo sebavedomý, pozná svoju hodnotu, nemá jednoducho žiarlivostné myšlienky. Ak vidím partnera, ako sa rozpráva s opačným pohlavým a vidím, že je šťastný, usmieva sa, ak som žiarlivá a pochybujem sama o sebe, tak ma to naštve, budem sa hnevať, že si dovolil byť šťastný pri inej žene. Ak poznám svoju hodnotu a som zdravo sebavedomá, tak tú istú situáciu vidím úplne odlišne. Som šťastná, že je môjmu drahému dobre, že má dôvod na úsmev, že sa zabáva a je jedno či s inou ženou, so slonom, alebo v dave mužov :)

IpsikDKPbth

Ziarlivost je vyvolavana strachom, strachom zo straty. Strach ma velke oci a posobi silno na predstavivost a fantaziu, to clovek vacsinou nezvlada a preto a tak dochadza k tomu najhorsiemu, rozchodu. Existuje reakcia extrapunitivna, intropunitivna a impunitivna, to som sa dozvedel pred par mesiacmi.

Mesačný princ

Tak prvotnými príznakmi u muža by mal byť smútok a utiahnutie sa do seba. Hnev, poníženie...a následná analýza problému. Následne vyhrocovanie situácii voči objektu žiarlivosti až do emočných výbuchov a veľký podiel zúrivosti voči tomuto objektu.

Výčitky, obviňovanie až agresivita

Ono je to taký zvláštny stav, niekedy veľmi prospešný, ale vždy zraňuje. Je to také pseudoemócia, ktorá dokáže s človekom zázraky.

Dokonca je vo väčšine prípadov podať nadľudské výkony.