fnuk ludia ja sa idem stazovat. dnes je presne mesiac co mi tretikrat tahali krv z kolena fnuk a to kolko krat mi tahali vodu to uz ani neratam radsej da sa to nejako zlepsit?? lebo moj dr. je na figu
MOje kolienko :(
Mne brali po uraze z kolena vodu aj krv strasne vela krat, po desiatom som to prestala ratat. Uz som toho mala dost. Opytala som sa lekarky na oddeleni rehabilitacie, co s tym a povedala mi jednu vec: cim viac beru z kolena vodu(casto aj s krvou), tym viac sa oslabuje schopnost klbu vysporiadat sa s opuchom. Nie vzdy je nutne robit punkciu, teda aspon vtedy nie, ak opuch nepretrvava dlho a nie je taky rozsiahly, ze by obmedzoval hybnost kolena. Rozcvicovat, rozcvicovat a vela chodit! Vypotok zmizne-mam s tym skusenost. Ale pozor, ak je vypotok v kolene dlhsie, moze sa stat, ze klb zahnisa. Tak po 3-4 dnoch nevahajte, ak sa jeho mnozstvo nezmensuje. Tschuess!
Na regeneraciu poskodeneho klboveho vaziva treba brat potrebne materialy
Glukosamin, chondroitin,MSM, protizapalove-quercitin dumbier a enzymy(bromelain, enzymy z papaje,serropeptaza, pankreatin)
Na trhu su rozne zmesi na klby, vyber si taku, co ti da aspon 1.5 gramov glukosaminu a 1-2 gramy MSM
Quercitin sa berie v davkach 2x400 mg.
Najdi si dobry zdroj v google.sk pod slovami napr :doplnky ,glukosamin, MSM komplex; alebo glukosamin, chondroitin 1500/1200 mg
ivka mne mail nefunguje
ludia pomozte prosiim
majki ty si na tom este lepsie ako ja
Nazdar looool akurát som to chcel sem napísať. aj mne sa pokazilo koleno, vytiahli mi z neho vodu a teraz asi po mesiaci ju tam mám zasa :X Sere ma to. Pomôžte nááááááááám! :'(
ja uz neviem co s tym spravit