prechladla som v stredu lebo som sa vybrala vecer von len v slapkach.a dnes ma trosku bolia vajecniky.som riadne oblecena ale aj tak sa bojim ze sa to zhorsi.milionkrat som si vynadala aka som blba!!!! co mam robit??? vecer letim na dovolenku! poradte prosim
pomoc !!!prechladnute vajecniky a dnes letim na dovolenku!
Morska voda, horuci piesok, relaxacia- to su jedni z najlepsich liekov
zahrabať sa do horúceho suchého piesku na pláži
GSE je produkt vyrobeny z vytazku z grapefruitovych semien(citricidal) je ho tam 33% v jedlom glycerine.
Slovensky produkt s citricidalom je citrovital, kde mnozstvo citricidalu nie je ani spomenute(ostatne su neucinne latky) takze je urcite ovela nizsie, nez v GSE
S doplnkami, kde ucinne latky nie su jasne napisane sa nebabrem.
Lekarne neodporucam, lebo su drahe. Maju privelku ziskovu mieru. Lepsie ceny najdes na nete alebo v specializovanych doplnkovych obchodoch
Odporucam vitamin E a tiez tekuty vitamin E. Tam mozu mat aj GSE, spytaj sa
Hladaj na Google.sk pod : ;doplnky, tekuty vitamin E
RNG, kremujem sa poctivo a dokonca som z tych co sa okamzite prezliekaju do suchych plaviek po kupani...i ked prve dni sa kupat asi nepojdem. A napis mi to prosim zrozumitelnou recou,co je to GSE? a vit.E normalne maju v lekarni ako napr vit. C? dakujem
Pre istotu si zober zo sebou flasticku GSE, ked na teba nieco polezie, mozes si urobit "horkac"(15-30 kvapiek do 1/2 litra vody, pit postupne cely den, mozes denne vupit aj dve davky
Zober si aj vitamin E, slnko je tam nemilosrdne, 400 az 800 IU ako narazova davka Ti pomozu.
A samozrejme-nevypekaj sa (1/2 hodiny az 3 hodiny na slnku podla kremu, ktory pouzivas je maximum.
Kremuj sa poctivo, inac na to doplatis.
Malo by to pejst, len si to niecim nahrej.
poistenie mam tak ak by sa to zhorsilo tak tam pojdem do nemocnice....stale dufam ze to prejde...
cyprus
A kam letis na dovolenku???