Stratena vo vlastnom byte

Príspevok v téme: Stratena vo vlastnom byte
ajja

rano som sedela v kuchyni a zrazu som nevedela kde som, tu kuchynu som nespoznavala bola mi cudzia, bolo to divne, ani neviem ako dlho ten pocit trval ale mala som hrozny strach. Okrem toho mi stale hra hudba v hlave stale dokola nejake pesnicky neda sa to vypnut zastavit stale to pocujem . Neviete co to moho znamenat s tym pocitom v tej kuchyni? V tom cudzom momente bola ta kuchyna bledsia a vzdialenejsia.

Mesačný princ

divocina1 - ak budeš mať niekedy cestu, tak sa zastav na Mesiaci. Tu nemáme zrkadlá a funguje tu kolektívne myslenie :)

lLily

ten pocit rozsirovania a presvetlovania sa mi z casu na cas stava vonku v prodstredi, kde zijem...ja si to spajam s tym, ze takym sposobom som to vnimala asi ako mala - tak neznamo, ze by sa tam dalo aj zabludit a obcas si to viem vyvolat aj cielene, no ale mne sa to praveze paci, bo je to take zivsie a rozlahlejsie. Stat sa mi to vsak kdesi inde ci priamo doma, tak ma to tiez asi vystrasi.

ajja

Jednoducjo mi vsetko bolo cudzie ako keby som nesedela doma v kuchyni ale u cudzich, taky pocit neskutocna, inac stresy nemam ziadne ani nic take som v pohode ale z hentoho som mala riadny strach ako keby som sa stracala v prostredi alebo co to bolo.

lLily

ak beres nejake lieky na psychiku, tak pre odpoved netreba ist daleko

inak by to kludne mohlo byt aj citove odcudzenie od miesta ci ludi s ktorym sa takto pomyselne akoby "lucis"

kadeco to moze, zavisi od tvojej realnej situacie a co sa kratko predtym udialo

Jaja_D

zazitok v kuchyni: nemas velmi nisky tlak? nebola si velmi hladna? (hypoglykemia)...aky strach to bol? ako si sa bala? neviem si to predstavit...ked hudba hra dokola v hlave to poznam. to si viem prestavit.