Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dcérkine vlasy

Príspevok v téme: Dcérkine vlasy
Lenka0024

Ahojte, chcela by som radu ohľadom dcérkiných vlasov. Nemá ich síce vyslovene riedke, no skôr redšie, než hustejšie. Nepomohlo ani podstrihnutie. Dcérka má síce len 9 rokov, tak by som sa chcela spýtať, či je ešte možné, aby jej s pribúdajúcim vekom vlasy zhustli, prípadne aké vlasové prípravky by mohla používať, ak bude staršia. Vopred ďakujem, za všetky rady.

WHISPER

vlasy podstrihnutím nezhustnu , je určitý počet vlasových cibuliek .. ich počet sa podstrihnutim nezvyši... len sa akoby zväčši objem ked sa vlasy podstrihnu akoby nadskočia, ožijú..+ ked je spravny strih...

vlasove vody zihlavova, lopuchova tym sa nepokazí nič...
ja mam napr. kamošku ktora ma 48rokov a jej pomohli, ma vlasy hustejsie krajsie..

a tiez mam kamosku ktora mala celu zakladnu a strednu skolu vlasy mastne ako oštata slama,... dnes má dievča 25 rokov a krasne vlasy... takže spravna starostlivosť pomaha...

naučiť ju na soravnu starostlivosť, nečuchať vlasy uterákom aby sa neštiepili končeky, umyvať stačí 2x tyždenne, naj je obyčajny žihlavovy šampon, ja som presedlala na obyčajný už rok... použivala som z kauflandu, bol super žihlavovy alebo brezový 1L - 0,99€ bol super.. a zrazu ho nemaju som z toho smutna :-(
ked ma riedke vlasy ani zbytočne nepotrebuje ich zatazovať stačí bezoplachovy kondicioner na rozčesavanie, pripadne olej na končeky..

ja mam vlasy huste kučerave takže u mna je povinnost kondicioner pri kazdom umyvani a olejček mam tento je super...

najdoležitejsia je strava:
-pitny režim
- banány
-orechy
-ryby
-slnečnicové, tekvicové, ľanové semiačka...

ella811

No tak ja mám 13, vlasy také ani husté, ale ani extra riedke, ale dosť mi vypadávajú, tak sa o nich snažím príkladne starať, no moja kamarátka má úplne riedke vlásky a to ju rodičia keď bola menšia kvôli vlasom aby mala hustejšie ostrihali takmer dohola a nepomohlo, čiže neviem, či to pomôže, čítala som, že sa to tak iba hovorí a keď sa na to pozrieš(snáď nevadí, že tykám) logicky, tak si iba z vlasov, ktoré už máme podstrihnutím trošku odoberieme a zhustia sa iba na tých končekoch a to tvorí ten mylný dojem, že sú vlasy hustejšie...a prípravky...no niečo špeciálne v takom veku určite netreba, vlasy jej umývaj, alebo keď si ona umýva prírodnými šampónmi, ktoré jej vlasy nezaťažujú a nie s chemickými, lebo to je dosť sila na jemné vlásky aké ešte sú...a je tu možnosť, že vlasy vekom budú hustejšie, tak to mala moja mamka. :-)
Veľa šťastia.
PS: tiež ide aj o výživu, na vlasoch sa taktiež odzrkadľuje. ;-)