Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zoznamujete s ľuďmi?

Mesačný princ

Kralovna mesacna - ale pokiaľ nemáš spôsoby, tak nemáš šancu :D

a samozrejme pokiaľ nie si priesvitná...tie viac viditeľné sú totiž neurodzené :D

www.youtube.com

in-zinierka

Ako sa zoznamujem? Zvyčajne pri nejakom spoločnom koníčku, napríklad sa vyberiem na strojársky veľtrh. Tam sa trošku porozhliadam po vhodných objektoch. Nie je to síce také jednoduché, chce to trošku psychológie a dobrého pozorovacieho talentu. Adepta treba dobre ošacovať, potom príde rad na zviditeľnenie sa, očný kontakt, slovné oťukanie. No a ak mi niekto reže, tak potom to už ide ako po masle.

Mesačný princ

Kralovna mesacna :D

www.youtube.com

Neviem teraz ktorú si vybrať. Či mamu alebo dcéru...??? :D

Ja pijem všetko, pokiaľ nepijem sám :)

Mesačný princ

ipsik - my sa už poznáme a to sme sa ani zoznamovať nemuseli :)

Na mňa už neplatí nič :D Občas ak je Mesiac bližšie k Zemi, tak si omočím moju auru, ale inak je aj gravitácia v norme :D

Mesačný princ

MesacnaPrincezna - som premýšľal nad otázkou, ktorú ten starší pán položil tej ILily a musel som sa zasmiať :D

...a inak princezné čaj nevaria :)

ipsik

Treba sa vediet prihovorit. Niekto sa opyta Kam ides (dopredu) iny zase Kde robis. Kde si Mesacny Princ. Ziadna reakcia? Nizke IQ ok, ale na teba uz asi neplati to povestne Menej je viac, ci?

Mesačný princ

MesacnaPrincezna - :D nemám skype a aj keby som mal, tak by som s tým nevedel robiť :D

A čaj v takom teple? :O

Inak čaj mi už prihorel :D

ipsik

Pri zoznamovani je dolezity ocny kontakt ale zase nesmies gulat ocami ako chameleon to by posobilo divne, choro, hrozne. Nech ta to ani nenapadne...