Čaute. Jasné, že presný návod človeku nikto nedá, ale ako to robíte vy, keď sa zoznamujete s ľuďmi? Čím začínate, keď sa s niekým rozprávate po prvýkrát? Čo robíte pre to, aby ste si sadli?
Ja som v tomto dosť chabý, a tak by som ocenil vaše tipy. :D
Ako sa zoznamujete s ľuďmi?
Kralovna mesacna - ale pokiaľ nemáš spôsoby, tak nemáš šancu :D
a samozrejme pokiaľ nie si priesvitná...tie viac viditeľné sú totiž neurodzené :D
Mesačný princ, predsa mňa! :D Mladá má ešte čas. : )
www.youtube.com
Ako sa zoznamujem? Zvyčajne pri nejakom spoločnom koníčku, napríklad sa vyberiem na strojársky veľtrh. Tam sa trošku porozhliadam po vhodných objektoch. Nie je to síce také jednoduché, chce to trošku psychológie a dobrého pozorovacieho talentu. Adepta treba dobre ošacovať, potom príde rad na zviditeľnenie sa, očný kontakt, slovné oťukanie. No a ak mi niekto reže, tak potom to už ide ako po masle.
Kralovna mesacna :D
Neviem teraz ktorú si vybrať. Či mamu alebo dcéru...??? :D
Ja pijem všetko, pokiaľ nepijem sám :)
Mesačný princ, ja viem uvariť aj kávu. Piješ?
Treba sa vediet prihovorit. Niekto sa opyta Kam ides (dopredu) iny zase Kde robis. Kde si Mesacny Princ. Ziadna reakcia? Nizke IQ ok, ale na teba uz asi neplati to povestne Menej je viac, ci?
Pri zoznamovani je dolezity ocny kontakt ale zase nesmies gulat ocami ako chameleon to by posobilo divne, choro, hrozne. Nech ta to ani nenapadne...