Najlepšia kamarátka

Príspevok v téme: Najlepšia kamarátka
Anabrlkaa

Mala som veľmi dobrú kamarátku.Poznali sme sa od malička a vždy sme sa mali o čom rozpravať,vedeli sme o sebe všetko a vychadzali sme spolu veľmi dobre.Síce dosť často mi klamala,vymyšlala si aj sme sa hádali lebo som žiarlila že chodila s inymi kamaratkami von.Viem,že to je prehnane ale veľmi mi na nej záležalo.Začala si pisat s jedným chlapcom ktorý sa páčil aj mne ale nejako ma to prešlo a potom som si našla aj ja niekoho.Ona ho odmietala,pisala mu že ho nelubi pretože sa bala asi vzťahu a tak začal pisať mne.Nejako sa to zomlelo išli sme von,bozkavali sme sa a najhoršie bolo že sa ona všetko dozvedela.Vtedy sme sa začali hadať a asi dva mesiace sme sa nerozprávali a ona si ma zablokovala cez jejo facebook.Neviem prečo,ale nedavno sa pohadali a mne pisala že ju to mrzi a ja som si už myslela že sme kamaratky.Boli sme parkrat vonku ale nehovorila mi uz nič tak ako predtym lebo nechcela aby to dopadlo tak ako vtedy.Ale pri tom si mohla za to sama.Lenže ona to nevedela pochopiť.Nedávno mi znova začal pisať a zas po mne nadáva že za to môžem ja.Aký máte vy na to názor? Mňa to dosť trapi že sa takto sprava myslite že ma na to pravo?

stastnablcha

toto je proste dozrievanie.. moju dceru to trapi v prvej triede, ja si pamatam ze v puberte som to prezivala tiez a v praci sa stretnes s niecim obdobnym len v bledoruzovej farbe. takych ludi sa proste treba stranit. bohuzial

WHISPER

po prvé si nezrelá, tipujem 15 rokov...
po druhé tebe to nie je trápne že ten chlapec začal "ísť po tebe"
len koli tomu že ona ho odmietla, čiže ty si ako druha volba,..
proste jemu jedno kde omočí,.. či to bude eva alebo julia...
nemaš sebauctu,..asi...?
to ked ťa zastaví nejaký debil na ulici neznámy, napr. "pod sa bozkavať" tak s ním pojdeš...?