Lidl - naozaj nás chce otráviť? Poznáme pravdu

hubar1

Prečo v teste vzorku riedili, premývali , filtrovali a ešte aj varili? Aj ked je to tzv. štandartný postup, mali to merať tak ako ten neznamy v tom videu. Ja keď si doma odšťavujem mrkvu a inú zeleninu, tiež ju neriedim ani nevarím. Mňa by zaujímalo koľko je dusičňanov v takej zelenine. Mali tým prístrojom z predošlého videa tiež odmerať z tej vzorky ako v labáku aby sa ukázalo, či meral dobre, alebo chybne. Takto sa vlasne nič nedokázalo. Patrik, prepáč, ale vyzerá to ako kúpený test na objednávku, aby si očistiť reťazce.

hubar1

Prečo v teste vzorku riedili, premývali , filtrovali a ešte aj varili? Aj ked je to tzv. štandartný postup, mali to merať tak ako ten neznamy v tom videu. Ja keď si doma odšťavujem mrkvu a inú zeleninu, tiež ju neriedim ani nevarím. Mňa by zaujímalo koľko je dusičňanov v takej zelenine. Mali tým prístrojom z predošlého videa tiež odmerať z tej vzorky ako v labáku aby sa ukázalo, či meral dobre, alebo chybne. Takto sa vlasne nič nedokázalo. Patrik, prepáč, ale vyzerá to ako kúpený test na objednávku, aby si očistiť reťazce.

tomino1551

Mozno na prvom videu bol nejaky sarlatan ,ale ludia by sa uz mohli zamysliet nad tym ,ze v mediach vladne korupcia stejnak ako to vystihuje aj toto video. Neverim tomu ze tieto testy dopadli dobre ;-) !!! Moja skusenost je ze som pred nejakym casom zil v taliansku zhruba tri mesiace. Pocas tejto doby som schudol cca o 15 az 18 kilogramov a moj zdravotny stav bol uplne na inej urovni. Jedol som len tuzemske potraviny z trhov a miestnych hypermarketov. Po dobe kedy som zil na slovensku a momentalne zijem v ceskej republike som pribral 20 kg a moj jedalnicek obsahuje velke mnozstvo zeleniny a ovocia. Okrem zvysenej vahy sa opat zhorsil aj moj zdravotny stav! Pozdravujem redakciu so slovami! Kedy naozaj zacnete hovorit pravdu!?

K12340

V 3:49 je nameraná hodnota 826,3 a limit je 700. Tak ako, že je to v norme, keď sa nameralo viac ako je limit? Chcelo by to tie protokoly aj vidieť. Lebo teraz mi to pripada ako selektívny dôkaz, že všetko je ok...

philips

Len blbec mohol uveriť tomu pôvodnému videu.. Prístroj, ktorý meria doteraz nezisteným spôsobom, štandard práce 0 bodov, autor videa neznámy.. A k tomu tie priblblé komentáre autora videa? Ale aspoň si na tom pekne zarobil, dúfam, že to Lidl nenechá tak a podá žalobu.