Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatela boli ked ho mu robim fajku

Príspevok v téme: priatela boli ked ho mu robim fajku
girl12712

Ahojte, chcem sa opytat preco mojho priatela boli fajka ? :D Trosku tomu nchapem nemala som v posteli vela chalapov no a fajku robim normalne klasicky- davam si pozor na zuby aby ho to nebolelo pracujem s perou no on sa pri mne ako pri fajke este nikdy neurobil... :D Nechapem preco... Zatial co iny ano... ze vraj ho to boli a ked ides niezzsie a lizem mu vajicka toto ho stekli a smejeme sa potom. :D Tak neviem nejake rady alebo volaco???

Yolina

Ach, deti, deti ... ja viem, že tento svet speje do záhuby, ale že až takto? oh my GoD!
Ja ked som mala 14-15 rokov hrala som sa na Harryho Pottera a ani v najhoršom sne by ma nenapadlo brať pánske kožené "čarovné" paličky do úst :D
Som teda zaostalá? Alebo normálna? PRečo sa dnešné deti hrajú na dospelých tak rýchlo? Prečo si neužívajú detstvo/pubertu?
Dievča nešťastné dospej najprv, na tieto veci maš roky času, nie je to až tak IN

DoktorExitus

Úmerne tvojmu veku ti to poviem, musíš ešte veľa vt*kov pofajkať aby si bola v tom dobrá takže nezúfaj a cvič ďalej :D :D :D (Aká otázka taká odpoveď)

zuzankahraskovie

mojko....lebo penis nepatri do ust ale do vaginy... to je to co mas medzi nohami........ ale kedze podla stylu pisma mas asi 15 ci 17... tak si pockaj este par rockov...

Johanka25

Okey ďalšia tipujem 14 ,čo berie do ust to,co nema.
Preto sa to volajú intimne zalezitosti lebo sa tykaju vas dvoch. Nikto ti tu nepovie kde je chyba ..sama si musis spoznat partnera.

Mesačný princ

Vieš, ono každý človek je inak citlivý a treba sa vo všetkom zladiť.

Neznamená, že keď si doteraz jazdila len na bicykli, že sadneš na motorku a bude to bezproblémová jazda.

Ak ho bolí orál, tak mu to buď nerob, alebo mu to rob tak, aby mal z toho pôžitok.