Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysmievanie

Príspevok v téme: Vysmievanie
Nabrusena

Ahojte, chodím na strednú a vysmievajú sa mi spolužiaci. Vysmievajú sa mi, pretože som tichá, škaredá. Poza chrbát. Poviem to takto... reč je o chlapcoch. Sú to primitívni idioti, hocikedy rozmýšľam, či majú v tej hlave nas*até. Poznáte tie typy. Majú úchylné posmešky, posmešky na vzhľad, z ich úst vychádzajú riadne blbosti a inteligencia 0 bodov a ja neviem čo robiť. Myslia si, že do mňa môžu rýpať koľko len chcú, pretože som iná než oni, veľa toho nenarozprávam a tým pádom im mám problém niečo povedať, tak to využívajú. Už to vo mne naozaj vrie. Snažila som sa to doteraz ignorovať, ale už toho mám dosť, nedá sa to vydržať.
Školu už zmeniť nemôžem, a žalovaním učiteľke to riešiť nechcem.

Poraďte mi, čo mám s takýmito idiotmi robiť ?

jakubbb

no mozes to urobit takymto sposobom: zalezi aka je intenzita toho vysmechu (ak je to raz-2,3krat do mesiaca tak by som to ani neriesil), ale ak je to intenzivne a stale kazdy den pri odpovedani, alebo pri inych cinnostiach, urobil by som to takym sposobom, ze by som sa stazoval ucitelke, resp. tak nech sa to neriesi hned, ale, ked si vsimne, ze niekto bude mat ku tebe nejake nevhodne poznamky, ktore jasne prekracuju normu v tom pripade, aby ich riesila nejakym napomenutim,
jednoducho bude vediet, ze ti robia, zle a hento bude iba dokaz pre potvrdenie toho co ti robia.. viem su vselijake typy ucitelov niekto to nemusi brat vazne, iny to chce zase vyriesit za kazdu cenu, je mozne, ze si viac citlivejsia a pripustas si to k srdcu..DOLEZITE, ALE JE ABY SI SA TY CITILA DOBRE V KOLEKTIVE. na tyranov neber ohlad...

Pani 232323

Mne sa posmievali v škole pre nadváhu a teraz niektoré osoby aj v práci.
Hrozné ťažko to nesiem po celý svoj život.
Ja som sa v živote nikomu neposmievala a ani nebudem

L93

Toto poznám... neznášam, ak sa niekto niekomu posmieva, úbohosť najhrubšieho zrna... ignorancia niekedy absolútne nepomôže... nuž buď to nejak prekusneš a budeš sa snažiť ich naďalej ignorovať (ale musíš rátať s tým, že s tým proste neskončia... ako sa vraví - niekomu nevysvetlíš, že je ..., lebo je ...)... alebo sa im vzoprieš... bitka? nie, to rozhodne nie, s chlapcami sa biť... ale zato mohla by si sa ich pokúsiť strápniť pred celou triedou aebo riadne na nich nahúkať - viem o prípadoch, kedy to naozaj pomohlo... ja som bola na strednej škole dosť akčná, vyslovene som neznášala, ak sa niekto niekomu posmieval, vtedy som veru slovne zaútočila a zrazu bolo po vysmievaní sa... najčastejšie zabralo, ak som im pekne nahlas povedala, že ak s tým neprestanú, tak im narobím také problémy, že budú do smrti negatívne spomínať na strednú školu... s vážnou tvárou...

Johanka25

Najucinnejsia zbraň voči tomu je fakt ,ze to na sebe nenechas vidiet ako ta to trapi a rozčuľuje. Musis byt nad vecou. Aj keby si im niečo povedala bol by to len ping-pong to je ten typ nevyzretych mladych zasranov. Ja by som zareagovala mozno len raz a aj to by na nich povrchne pozrela a dodala "ste uz totálne nasmiech".
Este vela povedať neznamená povedat nieco hodnotne.. ked im to vadi nech si idu za vystrednymi princeznami v triede .

Drz sa :)

Mesačný princ

Normálne ich zmláť. Najlepšie všetkých naraz a pred všetkými.

Budeš mať určite navždy pokoj a nikto sa ti nebude vysmievať.