Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysmievanie

Príspevok v téme: Vysmievanie
Nabrusena

Ahojte, chodím na strednú a vysmievajú sa mi spolužiaci. Vysmievajú sa mi, pretože som tichá, škaredá. Poza chrbát. Poviem to takto... reč je o chlapcoch. Sú to primitívni idioti, hocikedy rozmýšľam, či majú v tej hlave nas*até. Poznáte tie typy. Majú úchylné posmešky, posmešky na vzhľad, z ich úst vychádzajú riadne blbosti a inteligencia 0 bodov a ja neviem čo robiť. Myslia si, že do mňa môžu rýpať koľko len chcú, pretože som iná než oni, veľa toho nenarozprávam a tým pádom im mám problém niečo povedať, tak to využívajú. Už to vo mne naozaj vrie. Snažila som sa to doteraz ignorovať, ale už toho mám dosť, nedá sa to vydržať.
Školu už zmeniť nemôžem, a žalovaním učiteľke to riešiť nechcem.

Poraďte mi, čo mám s takýmito idiotmi robiť ?

mojpribeh

Ahoj, mala som podobný problém ale na základnej. Bola som trošku pri sebe málo som si verila, bola som strašne tichá všetci to využívali najmä chlapci sa mi vysmievali. Strašne som sa trápila. Skončila základna škola a nechcela som žiť s týmto pocitom že budu sa mi vysmievať aj na strednej. Celé leto som sa menila. Schudla som doteraz som chudá nedržím ústa už v tichosti ale poviem niečo. Chlapci sa začali ku mne správať inak. Našla som si priateľa ostatným chlapcov mám na háku . Proste ako sa vraví všetko zlé je na niečo dobré.Väčšina chlapcov sa na mňa teraz lepí, ale ja som veľmi skromná a som šťastná s tým čo mám . Nikdy sa nikomu nevysmievam pretože viem ako sa človek cíti a nepozerám na vzhľad . Proste musíš na sebe popracovať tak ako ja a uvidíš tu zmenu od okolia k tebe . :)

Lukas 123

Povedanie učiteľovi nič nezmení, maximálne im dohovorí oni prestanú, ale stále si to budú myslieť. Kašli na idiotov.,viem že sa to nedá len tak ale proste nevšímaj si ich. Sú to idioti a od nich nič rozumné ani čakať nemôžeš.

triceratops

Všetky tieto rady sú smiešne choď za učiteľom atď... Učiteľ ani nikto iný nič nezmôže (nemá pred nimi autoritu ani rešpekt iba taký formálny) ale dobre si zapamätaj jednu vec ktorá jediná situáciu zmení. Musíš PRÁVE TY začať zosmiešňovať a potupovať tých čo to robia tebe a ak to spravíš ešte k tomu aj naozaj vtipne máš vyhraté. Ak niekoho takéhoto ty strápniš pred kolektívom začne sa situácia meniť.

Cliattsi

Ahoj, mňa takéto vysmievanie ovplyvnilo negatívne na celý život. Odporúčam ti sám z vlasnej skúsenosti, aj keď nie práve zo školy, ísť za niekým dôležitým v tej škole, kto by mal mať vplyv, možno aj riaditeľ a povedať mu to :-). NEBUDE ALE VOBEC VADIŤ, ŽE SA TI BUDE TRIASŤ HLAS.
Je aj alternatíva číslo 2: Pokús sa to nejako vydržať, prečítajsi niečo o aplikovanej relaxácii na nete a v jej využití v praxi pri stresových situáciách. Je možné navštíviť aj psychoTERAPEUTA/TKU. Možno si povieš, že je to hanba, ale ak zmeníš názor, tak to hanba nebude. Mohla by ti pomôcť, si mladá baba a mohla by si vo svoj prospech veľa vecí ovplyvniť. Mne sa to tu rozpisovať moc nechce, nemám veľa času. A skús sa zaujímať aj trochu o psychológiu. SAMA PRE SEBA SI NIEČO PREČÍTAJ ANEČAKAJ MOC NA POMOC INÝCH. Sama sebe dokážeš, že si sa niečo naučila. Choď napr. do knižnice a prečítaj si tam nejaké knihy zo sekcie Psychológia. Alebo si daj do google www.google.sk.
CHcem ťa ale varovať - ak budeš dlho v takomto prostredí, mohlo by sa to na tebe odraziť neskôr, keď vyjdeš tú školu a budeš niekde pracovať . Totiž tie nepríjemné pocity sa ti môžu vracať dokonca aj pri ľuďoch, ktorí ti nebudú chcieť ublížiť - hovorí sa tomu soc. fóbia. Teraz si síce vačšinou v škole, ale potom budeš už mimo nej. Síce iní ľudia, ale pocity tej neistoty môžu pretrvávať a ovplyvňovať aj tvoje rozhodnutia Ak chceš niečo odpísať, môžeš na mail. Sem veľmi nechodím, ale môžeš aj sem. Ahoj.

Ešte ma ale predsa len niečo napadlo: Choď na krajský školský úrad na odbor školstva, ak sa ťa budú sbs kári pýtať, na čo tam ideš, povieš, že niečo ako: "Chcem sa niečo opýtať, ale je to osobné" - pôjdeš tam a nemusíš sa ani moc predstavovať a povieš, aký je problém, mali by ti určite pomôcť. Tiež viem naisto, že tieto veci riešia aj na pedagogicko psycholog. poradni v tvojom okresnom meste (al. krajskom - neviem, ale viem, že tam riešia aj šikanovanie a je to tam dôverné ak budeš chcieť, mali by ťa pochopiť. Choď sama od seba, nemusíš nikomu hovoriť, že tam ideš.)

lLily

"Ja mám chuť na nich vulgárne nakričať, pretože to trvá 2 roky vkuse. A ja som už taká nervózna, že sa trasiem. Nič iné si nezaslúžia. "

a co ti brani sa tak zachovat? mozno to bude prvy krok k tomu, aby sa ich v totmo smere zbavila ci uz definitivne alebo na isty cas, kym nepodniknes dalsi

minialne by sa ti ich lahsie ignorovalo, ked by si si na nich PRED nimi dovolila ponadavat, bo by si to najvacsie napatie zo seba dostala a bola kludnejsia
mne sa takymto spodobom podarilo odpalkovat uz vela blbcov, akurat sa musis sustredit na JEDNOTLIVCOV, bo bandu, ktora na teba utoci tazko cimsi zastrasis

kazda banda sa sklada s clanko, ktore tu bandu drzia po kope a ked narusis jeden ci viac clankov, tak sa ta skupinka bud rozpadne alebo presmeruje svoj zaujem inam

lLily

ty ich ponizujes, spochybunjes, pozeras na nich z hora a oni sa ti smeju

na tomto principe zvacsa prebiehaju akekolvek sikany, ked uz ti zucastneni nevedia odhadnut srandu, ktora sa preklopi v urazanie a posmech

ak ti ide o to vyriesis to, musis byt doslednejsia, hra na obet ti nepomoze

Nabrusena

Ja mám chuť na nich vulgárne nakričať, pretože to trvá 2 roky vkuse. A ja som už taká nervózna, že sa trasiem. Nič iné si nezaslúžia. Ja sa im nemôžem vyhrážať problémami, pretože nemám žiadny plán.

Nabrusena

L93 - No tak mňa by pravdepodobne vysmiali, keby som im povedala, že im narobím problémy. Čo si mala v pláne im urobiť ?
Ignorácia nepomáha. Práveže je to horšie a horšie. A už nemám silu ich ignorovať. Poriadne mi to lezie na nervy.

Prezyvka055

Pokial si len kecaju tak to nic nie je.
To neries, pravaze oni chcu vyvolat take reakcie u teba aby si ich bila alebo aby si sa branila. Lebo chcu vidiet to ako z toho si nasrata.

Vsetky tie "rady" co su tu su sprostosti.

Kludne to mozes riesit aj cez ucitela ale efekt to mat nebude ziaden, jednoducho nikto nema vplyv na to co si oni rozpravaju. V skole im akurat mozu zakazat ta urazat verejne ale po skole vonku si uz mozu zas robit co chcu.

Jednoducho dobra rada a oplati sa aj vseobecne do zivota je: Srat na nich. ... Pokial tie utoky nie su fyzickeho charakteru, tak sa nauc kecami nezaoberat.
Nedaj sa odradit hlupakmi. Nauc sa to a zijde si ti to po cely zivot.
Pokial by vsak uz islo aj o fyzicke napadanie typu strkanie alebo dotykanie sa, zasahovanie do tvojho osobneho priestoru. Tak v tom pripade to treba samozrejme uz riesit!!!