Ahojte,
všade čítam a počúvam len o tom ako ženám pomaly rastú nechty. Mne práveže rastú rýchlo. Poviete si och čo by som ja za to dala. Lenže neviem koho by bavilo strihať si nechty skoro každý týždeň. Čítala som, že nechty priemerne narastú za mesiac 4mm. Mne takto narastú za necelé dva týždne. Keď si spravím pekné gélové nechty po dvoch týždňoch ich musím dávať dole, pretože je to už nepríjemne dlhé a nepekne odrastené.
Nechty mám pekné, pevné, strihať ich musím klieštikmi (nožničky som na nich už raz polámala :D ), len keby rástli pomalšie.
Na internete som nič nenašla, všade píšu len o pomalom raste nechtov. Neviete čím by to mohlo byť?? Nadbytok nejakého vitamínu, ochorenie nejakého orgánu??
"Nadmerne" rýchly rast nechtov
Mne tiez rychlo rastu nechty, su pevne a v podstate zdrave..tiez sa nad tym zamyslam ze ako je to mozne, lebo aj ked som mala do polky zlomeny necht,tak dorastol riadne rychlo, mozno to je aj stravou a tym,ze pijem vela čajov..neviem..
Ahoj, ja mám tiež tento problém a ako píšeš nikde som nič nevyčítala, všade sa píše len o tom ako rast nechtov podporiť. Mne tiež dosť rýchlo rastú aj vlasy. Takže by som bola rada keby sa našiel niekto kto by nám vedel poradiť z čoho to vyplýva :)