ahoj.mozno tu niekto ma podobnu skusenost.niesom si ista.16.aprila som mala naposledy menstruaciu.par dni na to som pocitovala zvlastny tlak v podbrusku, neskor niekolkokrat mierne bolestive krce a pichanie, podobne predmenzesovym.medzi tym sa pridruzila aj unava a naopak nespavost (co u mna vobec nieje zvykom) a samozrejme zvacsili sa mi prsia, mala som ich naliate a bolestive.ked som vcera poprvykrat rano zazila nevolnost a zvracala som, vecer som v priebehu troch hodin uzila asi 3000mg celaskonu a zapila odvarom z petrzlenovej vnate.dnes rano o stvrtej sa mi dostavili silne bolesti podobne tym predmenzesovym (len o cosi silnejsie) a dostavila sa aj menstruacia.je mozne ze som tehotna ? pockat, ci ist v takomto stave k lekarovi ?
Potrat
Whisper o pažravosti ani nehovor ja tento týždeň žerem ako koza :D a kosti ma bolia tiež ako starej 100 ročnej babke tak viem že na budúci týždeň bidem mať ms
njaštuduj si menštr. cyklus... mna bolia kozy kazdy mesiac pred krámamy, niekedy aj cely mesiac... je to sposobene hormonalnymi zmenamy, okrem bolesti sa mozu kozy zvečšiť aj o 2 čisla... a to neznamena ze si tehotna..
tiež:
- nafuknute brucho
- pažravosť,... niektore ženy zas nechutenstvo a pažravosť maju počas krámov nie pred...
každy mesiac nemusíš mať identické priznaky...
mna niekedy brucho nebolí vobec,.. a inokedy si musim hned dať Algifen kvapky lebo by som zdochla od bolesti, ..
Keď si dostala silné krvácanie a MS tak TT určite nie si